Slavenības
2021. gada 18. februāris, 12:44

"Manas dzīves nogale ir tuvu," - Meganas Mārklas tēvs emocionāli reaģējis uz meitas paziņojumu par otro grūtniecību

Jauns.lv

Saseksas hercogiene Megana (39) aizvien atsakās no jebkāda veida saziņas ar radiniekiem no tēva puses. 71 gadus vecais Tomass Mārkls publiski atzinies, ka baidās, ka nekad mūžā vairs nesatiks meitu un neredzēs viņas bērnus.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

Seriāla “Suits” bijusī aktrise neatgriezeniski sarāvusi jebkādu saziņu ar tēvu pēc plaši apspriestā skandāla ar viņas personīgās vēstules fragmentu publiskošanu. Cienījamo vecumu sasniegušais Tomass Mārkls britu tabloīdam iedevis viņam personīgi rakstīto meitas vēstuli. Prinča Harija sieva ar preses izdevumu tiesājās divu gadu garumā un tiesā ir uzvarējusi. Tiesnesis atzinis, ka personīgās vēstules publiskošana ir privātuma tiesību pārkāpums. Piedot tēvam šādu rīcību Megana nespēj aizvien.

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon

Saseksas hercogienes pirmdzimtajam maijā būs otrā dzimšanas diena, taču vectēvs puisēnu ir redzējis vien fotogrāfijās plašsaziņas līdzekļos. Mārkla kungs ir pārliecināts, ka arī otro bērnu meita turēs pa gabalu no viņa. Taču vīrietis nav zaudējis cerību, publiski lūdzot meitai tikšanos ar mazdēlu. Tomasam ir slima sirds. Ar preses starpniecību viņš meitai saka, ka viņam esot atlicis maz laika, lai izlīgtu.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon

“Es vēlu Meganai un Harijam veiksmīgas un veselīgas dzemdības. Ceru, ka reiz man atļaus satikt mazbērnus. Viņi ir karaliskie mazbērni. Bet manas dzīves nogale jau ir tuvu…” –uzzinot par meitas otro grūtniecību, izteicies Mārkls.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon

Meganas pusmāsa arī komentējusi jaunumus par gaidāmo pieaugumu Saseksu ģimenē. Samanta uzskata, ka tēvs nav pelnījis tādu izturēšanos. Radiniece nokritizējusi Meganu par izolēšanos no tēva un ieteikusi viņai atrisināt šo sasāpējušo situāciju daudz humānākā veidā.  Viņa uzskata, ka izlīgšanas centienu ignorēšana nav pareizā pieeja.

Meganas Mārklas pusmāsa Samanta TV intervijās, fotosesijās un reportāžās

gallery icon

“Šī nasta ir uz viņas pleciem. Viņa nekādi nereaģē uz tēvu, pat neraugoties uz viņa pārdzīvoto sirdslēkmi. Mēs jau sen neesam neko dzirdējuši no Meganas. Taču es ceru, ka viņa atrisinās problēmu ar tēvu, jo šim strīdam jau sen vairs nav nozīmes. Tēvs viņas labā ir darījis visu iespējamo, tāpēc ir vērts atjaunot attiecības,” intervijā telekanālam CBS izteikusies Samanta Mārkla.

Iepriekš neredzēti kadri no prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām

gallery icon