foto: no privātā arhīva
Markus Riva Latvijā paliek bez darba un meklē peļņas iespējas Maskavā
Markus Riva Maskavā.
Slavenības
2021. gada 13. februāris, 05:06

Markus Riva Latvijā paliek bez darba un meklē peļņas iespējas Maskavā

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Latviešu dziedātājs Markus Riva kaimiņvalstī Krievijā ir bijis biežs viesis. Viņš veiksmīgi startējis vienā no Krievijas televīziju šoviem – kanāla NTV raidījumā "Gribu pie Meladzes", kā arī piedalījies citos ar mūziku saistītos projektos. Šobrīd Markus atkal ir Maskavā un žurnālam "Kas Jauns" pastāstījis par apstākļiem kaimiņvalstī un mērķi, kālab turp ieradies.

“Esmu Maskavā jau dažas dienas. Atbraucu darba darīšanās, jo piedalos vienā lielā TV projektā, par kuru šobrīd pastāstīt gan nevaru. Ilgi domāju, vai tam piekrist, tomēr teicu jā, jo Latvijā patlaban darbs ir apstājies uz visiem 100 procentiem. Krievijā nebiju bijis jau gadu, līdz ar to mans ieguldītais darbs ir atkritis vismaz desmit soļu atpakaļ, tāpēc esmu priecīgs, ka ir šāda iespēja,” skaidro mūziķis.

Taujāts, kā šo lēmumu ietekmēja Covid-19 izplatība, Markus saka: “Situācija visā pasaulē ir sarežģīta, es rēķinos, ka tas ir liels risks – doties kaut kur ārpus savas mājas. Ievēroju visus nepieciešamos drošības pasākumus, esmu piesardzīgs. Dažu dienu laikā esmu taisījis jau kādus piecus testus,” pastāsta mūziķis.

“Ar masku staigāju gandrīz visu laiku. Šobrīd Maskavā ir ļoti auksts, un ārā maska ļauj degunam nesasalt. Bet redzams, ka koronavīruss sabiedrisko dzīvi te nav paralizējis, jo Maskavā kustība ir liela un cilvēku apjoms neaptverams,” saka Markus Riva.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!