Noderīga informācija "Prāta vētras" Rīgas koncerta apmeklētājiem. SHĒMA
Ar koncertu Rīgā grupa „Prāta vētra” noslēgs šīs vasaras koncerttūri “7 soļi svaiga gaisa”.
Slavenības
2015. gada 29. augusts, 05:30

Noderīga informācija "Prāta vētras" Rīgas koncerta apmeklētājiem. SHĒMA

Jauns.lv

29. augustā Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 28a grupa “Prāta vētra” noslēgs šīs vasaras koncerttūri “7 soļi svaiga gaisa”.

SĀKUMS

. Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 17:30. Koncerta sākums plkst. 20:30. Pirms īpašajiem viesiem “Carnival Youth” uzstāsies DJ duets “Gribam būt Dīdžejas”. Plānotais koncerta beigu laiks ir pusnakts.

IEEJA

koncerta teritorijā tiek organizēta no Hanzas ielas (IEEJA 1) un no Pulkveža Brieža ielas (IEEJA 2). Apmeklētājiem ar invaliditāti iesakām izmantot IEEJU 1, ērtākai iekļūšanai teritorijā.

Apmeklētājiem ar VIP biļetēm paredzēta ieeja no Hanzas ielas puses. Apmeklētājiem ar Pillar VIP biļetēm - ieeja no Pulkveža Brieža ielas. (Precīzu plānu skatīt attēlā).

TRANSPORTS: Apsargāta bezmaksas velo novietne pie IEEJAS 1 ar iebraukšanu no Hanzas ielas. Bezmaksas autostāvvietas koncerta teritorijas tuvumā ar iebraukšanu no Skanstes ielas un Hanzas ielas.

Apmeklētājiem ar invaliditāti paredzēta auto stāvvieta pie IEEJAS 1, braucot no Hanzas ielas. Apmeklētājiem ar VIP biļetēm paredzēta autostāvvieta ar iebraukšanu no Hanzas ielas un Skanstes ielas. Pillar VIP apmeklētājiem iebraukšana stāvvietā no Hanzas ielas. (Precīzu plānu skatīt attēlā).

Koncerta apmeklētāji tiek lūgti ņemt vērā, ka sabiedriskā transporta kustība notiek pēc brīvdienu grafika. Rosinām laicīgi plānot ierašanos, kā arī rēķināties, ka iespējami transporta sastrēgumi koncerta apkārtnē pirms un pēc koncerta.

Albums "7 soļi svaiga gaisa" jau nedēļu pēc izdošanas saņēma Zelta diska statusu, sasniedzot 5000 pārdoto albuma kopiju. Jaunajā albumā iekļautas septiņas kompozīcijas - "Ziemu apēst", "Ēdenes dārzs", "7 soļi svaiga gaisa", "Pilsētas ugunis", "Kad zvaigznes pār alejām krīt", "Pastkastīte" un "Laimes satelīts".

Kā iepriekš stāstījis grupas dalībnieks Kaspars Roga, grupa jaunajā albumā gribējusi ierakstīt "gruntīgus gabalus". "Eksperimenti un jaunu formu meklējumi klausītājiem ne vienmēr patīk," norādījis Roga, jokojot, ka viņi vēlējušies radīt dziesmas, kam dziedāt līdzi vai ko izpildīt, sēžot pie ugunskura.

Albums tapis ierakstu studijā "Hansa Studio", kurā savulaik ierakstus veikuši arī "U2", "Depeche Mode" un Deivids Bovijs.

Kasjauns.lv / Foto: Inga Plūme