Slavenības
2021. gada 11. februāris, 10:02

Džolijas un Pita meita sociālajos tīklos atsakās no tēva uzvārda

Jauns.lv

Izdevums “The Mirror” vēsta, ka Holivudas aktieru Andželinas Džolijas un Breda Pita bioloģiskā meita Šilo Džolija-Pita (14) savā slepenajā kontā sociālajos tīklos dzēsusi tēva uzvārdu, turpmāk izvēloties sevi dēvēt tikai kā Šilo Džoliju. Šis solis noticis laikā, kad pusaudzes vecāki aizvien tiesājas par aizbildnības tiesībām par abu sešiem kopīgajiem bērniem.

Andželinas Džolijas meitai Šilo rozā kedas!

gallery icon
17

Pāra seši kopīgie bērni dzīvo Losandželosā kopā ar mammu Andželinu Džoliju (45) viņai piederošajā greznajā savrupnamā. Šķirtajam pārim pietuvinātas personas apgalvo, ka Bredam Pitam nav liegta regulāra tikšanās ar atvasēm un abi vecāki dala rūpes par bērniem.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon
19

Taču šķiet, ka aizbildnības jautājumos varētu rasties negaidīti pavērsieni, jo pāra 14 gadus vecā meita nolēmusi “atteikties” no tēva un savā slepenajā kontā sociālajos tīklos dzēsusi uzvārdu Pita.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

Līdz šim valdīja uzskats, ka tieši Šilo no visiem sešiem bērniem ir vistuvākajās attiecībās ar savu tēvu Bredu Pitu. Meitenes lēmums atteikties no uzvārda varētu būt smags trieciens aktierim.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

“Bredam tas būs milzīgs aizvainojums, un varētu būt zīme, ka viņš tiesā Šilo zaudēs Andželinai,” komentējis kāds vārdā nenosaukts paziņa.

“Lai gan viņa noteikti ar to nedomāja neko sliktu, tas ir kā dunča grūdiens mugurā.”

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Paziņa arīdzan izteicies, ka Pits “dzīvojot un elpojot šo bērnu dēļ”, ka “ģimene viņam nozīmē visu. Tāpēc šis solis noteikti sāpēs”.

Breda attiecības ar bērniem ne vienmēr ir bijušas harmoniskas. Īsi pirms Džolijas iesniegtās šķiršanās prasības 2016. gadā viņam bija nopietna nesaprašanas ar vecāko dēlu Medoksu (šobrīd 19).

Džolijas dēls sper savam miesassargam

Jādomā, ka tā bija tikai pusaudža Medoksa māžošanās un līdz reālam spērienam pietrūka puscentimetrs, taču izskatījās gaužām nepiedienīgi, ka vīram, ...

gallery icon
12

Abiem izcēlies liels tracis, lidojot ar privātu reisu mājup no Francijas. Tolaik Bredu Pitu vainoja, ka viņš bijis “verbāli vardarbīgs” pret tolaik 15 gadus veco dēlu.

Zinātāji slavenību žurnālam “People” apgalvoja, ka Pits bijis “dzēris un viņam bija strīds ar Andželinu”.

Breds Pits ar meitām dodas uz Kremli

gallery icon
13

“Neviens fiziski necieta,” piebildis anonīmais ziņu avots. “Breds pieskārās Medoksam plecu daļā, un viņam nebija absolūti nekādu fizisku ievainojumu.”

Bredam Pitam ir seši kopīgi bērni – Medokss (19), Zahara (15), Šilo (14) un 12 gadu veci dvīņi Vivjena un Nokss.

Kā Pita un Džolijas lielā saime dodas uz pārtikas veikalu

gallery icon
14

Bērnu aizbildnības jautājumos šķirtajam pārim nav izdevies vienoties jau kopš 2016. gada.

Breds vēloties panākt vienādi dalītas aizbildnības tiesības, taču tam iebilst Andželina, kurai nav pieņemamas bijušā dzīvesbiedra audzināšanas metodes.

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16

Netiek ziņots, kāpēc Šilo atteikusies no tēva uzvārda. Vai jauniete sastrīdējusies ar tēvu, vai ir kāds cits neitrālāks iemesls, ja reiz zinātājs apgalvo, ka meitene noteikti nav domājusi neko sliktu, atmetot vienu no dubultā uzvārda daļām.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13