Trakā pasaule
2021. gada 31. janvāris, 08:03

Piesiets gulbis: Britnijas Spīrsas mājieni nu jau tiešām sabiedējuši fanus

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas jaunākie – visnotaļ savādie – ieraksti sociālajos tīklos atkal satraukuši fanus. Tā vien šķiet, ka tagad nevienam vairs nav šaubu, ka dziedātāja ar saviem vēstījumiem cenšas dot kādu mājienu, taču ko tieši darīt un kā pielūdzējiem tālāk rīkoties ar šo informāciju?

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon
13

Britnijas Spīrsas dzīvei ar “Instagram” vēstījumu palīdzību seko līdzi fanu armija. Katrā jaunā ierakstā pielūdzēji saskata sliktas zīmes, no sirds pārdzīvojot par dīvainām un vienveidīgām Spīrsas dejām vai par “satraucošo” dzelteno krāsu, kas pārāk daudz dominē dziedātājas garderobē un, iespējams, pauž kādu slēptu vēstījumu pasaulei.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon
12

Britnija aizvien turpina dot iemeslus fanu satraukumam. Šoreiz dziedātāja publiskojusi trīs vienveidīgus selfijus pēc kārtas. Pie vienas no fotogrāfijām viņa pierakstījusi: “Tu neesi viens!” Šis vēstījums, kā ierasts, pamudinājis fanus izteikt komentāros savas domas, ka popzvaigzne dzīvo kā gūstekne. “Cerams, ka te tev viss ir kārtībā!”, “Kaut kas nav labi ar šo fotogrāfiju”, “Es baidos par viņu” – raksta fani. Taču vienveidīgo fotogrāfiju sērija vēl ir tikai puse bēdas.

Pirms šīs foto sērijas Britnija publiskoja bildīti, kurā uzraksts vēsta, ka Spīrsas pasaulē visi ēd varavīksnes, kas pēc sagremošanas ārā nāk kā... taurenīši.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon
86

“Kā jūs domājat, ko tas nozīmē?”, “Vai tiešām to viņa publicējusi?”, “Ak, Dievs, kas ar viņu notiek?” – neizpratnē ir satrauktie fani.

Taču ar to vēl Spīrsas vēstījums nebeidzās. Pēc šī savādā izteikuma publiskošanas viņa savā “Instagram” kontā atrādījusi austriešu mākslinieka Hansa Zacki gleznu. Zināms, ka šis gleznotājs lietojis daudz dažādu pseidonīmu, lai izvairītos no līgumsaistībām un varētu turpināt radīt savus mākslas darbus. Dziedātājas fani secinājuši, ka ar šo gleznu Britnija devusi mājienu uz to, ka nevar lemt pati par savu dzīvi.

Tāda ir Britnija Spīrsa - soctīklu fotogrāfijās, uz skatuves un reālajā dzīvē

gallery icon
46

Vēl vairāk fanus sabiedējis gleznā atainotais – saitēs piesieti gulbji. “Vēl viena atslēga, draugi!”, “Mēs visi tevi mīlam un lūdzam par tavu brīvību!”, “Kurš vēl domā, ka šie pavedieni ir važas?”, “Pasakiet man, ka ar viņu viss ir kārtībā!” – pie attēla raksta fani.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Daudzi ir pārliecināti, ka Spīrsa dzīvo gūstā, un visu viņas dzīvi kontrolē tēvs vai draugs, jeb pat abi kopā. Atgādināsim, ka pēc 2007. gadā piedzīvotā nervu sabrukuma gadu vēlāk par popzvaigznes aizbildni tiesa iecēla viņas tēvu Džeimiju Spīrsu (68), kuram pieder galavārds gan par meitas karjeru, gan naudu, gan privāto dzīvi. Dziedātāja pērn zaudēja tiesas prāvu, kurā lūdza atbrīvot viņu no tēva aizbildnības.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon
17