Slavenības
2021. gada 29. janvāris, 16:16

Pamelas Andersones jaunā vīra bērnu māte atklāj viņa dubulto dzīvi

Jauns.lv

Tā vien šķiet, ka Pamelas Andersones un viņas jaunā vīra dzīve nav tik idilliska, kā varētu pirmajā brīdī padomāt. Atklājies, ka miesassargs Dens Heihērsts dzīvojis dubultu dzīvi: viņš bijis kārtīgs ģimenes cilvēks, bet tajā pašā laikā izveidojis romānu ar savu slaveno klienti.

Seriāla “Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone 2020. gada beigās sesto reizi apprecējusies (ar vienu no saviem vīriem viņa laulību reģistrējusi divas reizes). Par viņas izredzēto kļuvis miesassargs, kurš pie viņas strādā jau divus gadus. Pāris apprecējies Pamelas mājas pagalmā Vankūverā, Kanādā.

“Es esmu tieši tur, kur man jābūt - tā vīrieša rokās, kurš mani patiesi mīl,” priecājās jaunā sieva.

Taču atklājies, ka Heihērsts nebija brīvs vīrietis, kad uzsāka attiecības ar Andersoni.

Dena sirdssāpju pārņemtā nu jau bijusī mīļotā Kerija apsūdzējusi Pamelu viņas vīrieša aizvilšanā un ģimenes izjaukšanā. Kerija piebildusi, ka piecu gadu garumā rūpējusies par diviem Heihērsta bērniem un aizvien turpina to darīt. Sieviete bijusi šokā, kad internetā atklājusi, ka viņas vīrietis apprecējies ar deviņdesmitajos gados populāro seksbumbu.

Kerija apgalvo, ka abi ar Denu aizvien bijuši pāris, kad Pamela uzsākusi attiecības ar viņas bērnu tēvu.

“Es nolēmu tagad izteikties, jo vēlos, lai cilvēki zinātu. Manas nepilnus piecus gadus ilgās attiecības ar trīs bērniem (ar Keriju un Denu dzīvoja arī bērns no iepriekšējām attiecībām) beidzās Pemas un Dena romāna dēļ, kas aizsākās, kad viņš joprojām bija kopā ar mani. Skumji, ka cilvēki to atzīmē un viņus apsveic, kaut arī šo attiecību pamatā ir meli un citu cilvēku izpostītas dzīves,” norādījusi Kerija.

foto: Instagram
Kerija un Dens.

“Mēs visi jutāmies šokēti, mums bija ļoti smagi. Tas attiecas ne tikai uz mani un bērniem, Pamelas un Dena lēmuma dēļ cietuši vēl daudzi citi cilvēki – kā no viņu draugu, tā darījumu partneru loka.”

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

Kerija bijusi pārliecināta, ka viņiem ar Denu ir laba un stipra ģimene, tāpēc arī nav uzstājusi uz oficiālu attiecību reģistrēšanu. Tikai tagad viņa saprot, ka šāda rīcība tagad būtu pasargājusi viņu un bērnus. Taču Dens tik pārliecinoši spēlēji uzticama vīra un mīloša tēva lomu, ka Kerijai nav bijušas ne mazākās aizdomas par vīra iespējamo dubulto dzīvi.

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Kad Heihērsts sācis strādāt pie Pamelas Andersones, viņš bieži pārradies mājās pēc pusnakts un žēlojies par “vājprātīgo darba devēju”. Nekas neliecināja, ka viņam veidojas simpātijas pret Pamelu. Kerijai radušās pirmās aizdomas tikai pēc tam, kad mīļotais vīrietis pārcēlies dzīvot uz darbu, bet viss atklājies, kad plašsaziņas līdzekļi pavēstījuši, ka viņš ir Pamelas Andersones jaunais mīļotais. Taču Kerija aizvien nav spējusi noticēt savām acīm. Pat tad, kad jau skatījusi Pamelas un Dena kāzu fotogrāfijas. Sieviete ir šokēta par to, kā Dens izturējies pret viņu un bērniem. Viņš jau vairākus mēnešus neielaižas sarunās un nevēlas neko paskaidrot.

Pamela Andersone atpūšas kūrortā ar otro reizi apprecēto vīru Riku Salomonu

"Pludmales patruļas" zvaigzne Pamela Andersone atpūšas Sentropēzas kūrortā Francijā ar vīru Riku Salomonu. Pāris otrreiz apprecējās šā gada janvārī.

gallery icon

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon

Skat, kā izauguši Pamelas Andersones dēli

gallery icon