Slavenības
2021. gada 28. janvāris, 04:41

Hercogienei Ketrīnai iedots karalienes privātais tālruņa numurs, lai varētu informēt par prinča Džordža gaitām

Jauns.lv

Pēc ieprecēšanās britu karaliskajā ģimenē 2011. gadā Kembridžas hercogienei Ketrīnai izdevies izveidot ciešu draudzību ar vīra vecmāmiņu karalieni Elizabeti II. Un tagad abas dāmas sazināsies vēl biežāk nekā agrāk!

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27

Kļuvis zināms, ka hercogienei Ketrīnai dota pieeja karalienes privātajai tālruņa līnijai, ko britu karaļnamā saņem tikai retais. Ketrīnai šī uzticība izrādīta abu sirsnīgo attiecību dēļ, lai viņa regulāri varētu informēt Viņas Majestāti par to, kā klājas bērniem Džordžam, Šarlotei un Luisam, kā arī lūgtu padomu karalienei brīžos, kad tas šķiet nepieciešams.

Karaliene Elizabete II un hercogiene Ketrīna viesojas koledžā Londonā

gallery icon
7

Gadu gaitā Ketrīnai ar valdošo monarhu izdevies nodibināt ļoti ciešas attiecības. Kembridžas hercogiene atradusi zelta vidusceļu, izturoties pret karalieni kā pret ģimenes galvu, kā arī  savu bērnu vecvecmāmiņu.

Princis Džordžs un karaliene Elizabete II

gallery icon
15

Karaļnama biogrāfs Dankans Larkombs apgalvo, ka hercogiene regulāri zvanot karalienei, lai uzzinātu, ka viņai klājas karantīnas laikā.

Rakstnieks atklāj, ka tieši Ketrīna bijusi tā, kura Viņas Majestātei iemācījusi lietot video zvanus, lai viņa varētu sakontaktēties ar savu kuplo radu saimi un cits citu redzētu, kaut attālināti.

Ketrīna kopā ar karalieni Elizabeti II aplūko ekspozīciju

gallery icon
4

Sarunā ar žurnāla “OK!” britu izdevumu Dankans Larkombs norāda: “Keitai ir dota pašai sava tiešā līnija, pa kuru sarunāties ar karalieni. Viņa zvana, lai uzzinātu, kā klājas karalienei un pastāstītu jaunumus par saviem bērniem. Viņa arī vienmēr vaicā pēc padoma.”

“Keita atradusi līdzsvaru, kā publiski kniksēt viņai kā karaliskās ģimenes galvai, tajā pašā laikā nezaudējot iespēju sarunāties ar viņu kā savu bērnu vecvecmāmiņu.”

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27

Tā kā abas nav redzējušās mēnešiem ilgi [2020. gada decembrī īsi pirms Ziemassvētkiem ģimene pirmo reizi pusgada laikā uz īsu brīdi satikās ārā Vindzoras pils pagalmā], tālruņa zvani un video zvani karaļnama pārstāvjiem kļuvuši par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu, tāpat kā pārējiem cilvēkiem pandēmijas laikā visā pasaulē.

Visu šo laiku karaliene bijusi spiesta arī attālināti pildīt savus ar labdarību saistītos pienākumus.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi iziet sabiedrībā ar sejas masku

Lielbritānijas karaliene Elizabete II pirmo reizi sabiedrībā izgājusi ar sejas masku, ziņo CNN.

gallery icon
8

“Izteikts pieņēmums, ka hercogiene Ketrīna karalienei iemācījusi lietot "Zoom", un tas ir jauki. Tā viņa var redzēt mazbērnus un ar visiem sazināties,” norādījis rakstnieks.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī

gallery icon
9

Viņas Majestāte ir ļoti apmierināta, kā Keita iejutusies karaliskajā ģimenē, un jau 2019. gadā pasniedza Karalisko Viktoriāņu ordeni (tumši zilo lenti ar goda piespraudi krusta formā), kas simbolizē karalienes vislielākā goda izrādīšanu.

Hercogiene Ketrīna apmeklē banketu par godu Donalda Trampa vizītei

gallery icon
8

Karaliskajam Viktoriāņu ordenim ir piecas pakāpes līdz augstākajai. Ketrīna sekojusi Kornvolas hercogienes Kamillas pēdās, kurai šādu ordeni karaliene pasniedza 2012. gadā, kas sakrita ar viņas valdīšanas dimanta jubileju.

Karaliene ar Kamillu brauc vienā karietē

Bikšu lentes ordeņa parāde karalienes Elizabetes dzīvesbiedra prinča Filipa tukšo vietu karietē ieņēma dēls Velsas princis Čārlzs ar sievu Kamillu. ...

gallery icon
10

Kopš kāzām 2011. gadā hercogiene Ketrīna vairākkārt kopā ar karalieni piedalījusies kopīgos pasākumos. To skaitā ir arī karalienes viesošanās Čelsijas ziedu šovā un Ketrīnas iekoptā dārza apmeklējums.

Elizabete II, princis Viljams un hercogiene Ketrīna Čelsijas ziedu izstādē

gallery icon
12