Karalienes Elizabetes II māsas mazdēls Arturs Čato

gallery icon
32
Slavenības
2021. gada 20. janvāris, 05:22

Karalienes māsas mazdēls ir atlētiskākais puisis karaļnamā. Viņš iekļuvis pat Ginesa rekordu grāmatā

Jauns.lv

21 gadus veco Arturu Čato dēvē par seksapīlāko karalienes Elizabetes II radinieku. Viņš ir Viņas Majestātes māsas mazdēls.

Arturs Čato ir karalienes Elizabetes II māsas princeses Margarētas (1930-2002) mazdēls. Viņš ir 26. rindā uz Lielbritānijas troni, kas nozīmē, ka valdīšana viņam nekad nebūs jāuzņemas, tāpēc puisis var dzīvot savam priekam.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Arturs Čatto ar brāli Semjuelu un vecākiem 2017. gadā.

Jaunietim sociālās saziņas tīklā “Instagram” ir simtiem tūkstošu sekotāju, kas regulāri ar “patīk” atzīmē viņa fotogrāfijas, savukārt bulvārpreses izdevumi ik pa laikam ziņo, ka Arturs atkal redzēts skaistu meiteņu sabiedrībā. Viņa popularitātei ir vienkāršs izskaidrojums – puiša atlētiskajai presītei un burvīgajam smaidam vēl pievienojams elitārās Ītonas koledžas absolventa diploms.

foto: ddp/INTERTOPICS/Photoshot / Vida Press
Arturs Čatto satiek vecmāmiņas māsu karalieni Elizabeti II Ītonas koledžā.

Arturs Čato nodarbojas ar airēšanas sportu un savā visnotaļ jaunajā vecumā jau divas reizes reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā. Viņš ir pats jaunākais airētājs, kurš ar laivu appeldējis Lielbritāniju. Viņa profili sociālajos tīklos gandrīz pilnībā veltīti airēšanai un sporta zāles apmeklējumu atspoguļojumiem. Fotogrāfijās var redzēt, ka jaunietis kļūst jo dienas, jo atlētiskāks.

foto: Geoffrey Robinson/Shutterstock/ Vida Press
Arturs Čatto ar princeses Diānas dēliem prinčiem Viljamu un Hariju 2008. gadā.

Pasaule Arturu pirmo reizi ievēroja prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās, kuras puisis apmeklēja kopā ar vecākiem un vecāko brāli Semjuelu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Arturs Čatto ar vecākiem apmeklējot prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas Vindzorā 2018. gadā.

Kopš šīs reizes bulvārpreses izdevumi deg nepacietībā uzzināt, kura būs šī glītā, sportiskā un labi izglītotā jaunā aristokrāta izredzētā meitene. Kaut kas gan liek domāt, ka šai meitenei būs jāsamierinās, ka Arturam vēl ilgus gadus pirmajā vietā vienmēr būs sports.

Karalienes Elizabetes II pāžs Arturs Čato

Karalienes Elizabetes II bijušais pāžs Arturs Čato ir 26. rindā uz Lielbritānijas troni. Viņš ir karalienes māsas princeses Margarētas mazdēls.

gallery icon
12