Trakā pasaule
2021. gada 19. janvāris, 06:18

Linda Mūrniece atkal bez vīra uzvārda un gredzena - vai šķiršanās jau divus mēnešus pēc kāzām?

Žurnāls "Kas Jauns"

Divus mēnešus pēc kāzām viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece (50) ļauj noprast, ka laulības dzīve ar liepājnieku Agri Freibergu ir sašūpojusies vai pat izčākstējusi uz visiem laikiem. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", viņa atteikusies no vīra uzvārda, un gan viens, gan otrs no soctīkliem dzēsis līdzšinējo statusu “precējies”.

Ar liepājnieku, TV randiņu šovā atpazīstamību guvušo tirdzniecības speciālistu Agri Freibergu ekspolitiķe laulību Liepājas Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēja aizvadītā gada 11. novembrī, un apprecoties sieva saglabāja gan savu līdzšinējo uzvārdu, gan pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Lindu Mūrnieci-Freibergu. Dāma neslēpa, ka izjūt godu kļūt par Freibergas kundzi. Kā pēc kāzām atzina Linda, ar jauno vīru pirms precībām bijusi pazīstama vien pāris mēnešu, taču tas, viņasprāt, nav bijis šķērslis kļūt par likumīgiem laulātajiem. Linda, kam šī bija trešā laulība, pārliecinoši bilda, ka viņu vecumā ir grūti kaut ko sasteigt.

Līdz pat Ziemassvētkiem Freibergu pāris sociālajā vietnē "Facebook" regulāri informēja par savām gaitām, publiskojot bildes ar īsiem un sirsnīgiem aprakstiem gan no Rīgas, gan Liepājas, gan Vecpiebalgas un citām vietām, kur kopā būts.

“Manam vīram vēl būs daudz pārsteigumu. Ne tikai novembrī ar kurpēm iebrist jūrā,” apprecoties publiski solīja Linda Mūrniece, saņemot simtiem virtuālu apsveikumu un sajūsmas vārdu no draugiem un paziņām.

Taču nu jaušams, ka pāra starpā ir radusies plaisa vai pat aiza, jo aizvadītajā nedēļā Linda no saviem soctīklu profiliem dzēsa vīra uzvārdu, atkal sevi pozicionējot kā Lindu Mūrnieci. Savukārt viņas laulātais draugs Agris Freibergs pirms dažām dienām izlaboja attiecību statusa ailīti, kurā līdz šim bija norādīts “precējies”. Tagad tur vairs nav norādīta informācija par attiecībām. Arī kopīgo ikdienas fotomirkļu atrādīšana jau kādu laiku nenotiek.

Kāzu dienā Linda demonstrēja laulību gredzenu. Taču video ar papagaili, ko soctīklos uzņēmēja publiskoja 3. janvārī, zeltnesī laulību riņķa vairs nav.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!