Slavenības
2021. gada 9. janvāris, 08:41

"Es zaudēju pusi asiņu": Hjū Hefnera atraitne plastikas operāciju dēļ gandrīz šķīrusies no dzīves

Jauns.lv

34 gadus vecā Kristala Hefnere pastāstījusi par to, kā gandrīz nomirusi. 91 gadu nodzīvojušā “Playboy” dibinātāja Hjū Hefnera atraitne atzinusies, ka viņas alkas pēc nevainojama izskata gandrīz izspēlējušas ar viņu nežēlīgu joku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hjū Hefnera atraitnes Kristalas Hefneres smalkā dzīve

gallery icon
47

Kristala ar Hjū Hefneru apprecējās 2012. gadā. Neraugoties uz 60 gadu lielo vecuma starpību, abi kopā jutušies laimīgi. “Playboy” dibinātājs mūžībā devās pirms trim gadiem. Sabiedrības dāma smagi pārdzīvojusi sava mīļotā vīra nāvi. Tagad Kristela atklāti pastāstījusi par savu ceļu pretī nevainojamam izskatam.

Kristala Hefnere bikini

gallery icon
15

Aizvadītajā gadā jaunā sieviete izšķīrusies par labu kārtējai plastikas operācijai, kas viņai varēja beigties traģiski. Kristala bija par mata tiesu no nāves, kad viņai veica tauku transplantācijas operāciju. Šīs ķirurģiskās manipulācijas laikā atsūknē tauku šūnas no vienas ķermeņa daļas un ievada citā ķermeņa zonā. Parasti sievietes šo operāciju izmanto, lai palielinātu krūtis vai mainītu to formu.

Hjū Hefnera atdusas vieta blakus Merilinai Monro

"Playboy" impērijas dibinātājs Hjū Hefners piecas dienas pēc nāves apglabāts Losandželosā, Vestvudas kapsētā, blakus Merilinai Monro, kura bija vāka modele ...

gallery icon
5

Kristelai no sākuma izņēma krūšu implantus, bet pēc tam viņa vēlējās mainīt krūšu formu ar savu pašas taukaudu transplantācijas palīdzību. Kristala zaudēja ļoti daudz asiņu. Tik liela asins zuduma dēļ Hefnera atraitnei nācās veikt steidzamu asins pārliešanu. Šie biedējoši notikumi norisinājās aizvadītā gada oktobrī, bet tikai tagad “Instagram” zvaigzne nolēmusi atklāti pastāstīt par pārciesto.

Bildītes no Kristalas Hefneres privātā arhīva

gallery icon
21

“Es zaudēju pusi asiņu, kā rezultātā nonācu slimnīcā un man veica asins pārliešanu. Kopš šī brīža es pamazām atlabstu. Tagad varu pateikt, ka beidzot ar mani viss ir kārtībā,” precizējusi Kristala.

Jaunā sieviete apliecinājusi, ka tagad un turpmāk aktīvi popularizēs dabiskumu. Taču viņa ir pateicīga par liktens doto mācību, ko saņēmusi. Pēc Kristalas domām mūsdienu priekšstatiem par skaistumu ir postoša ietekme uz sievietēm. Viņas sava izskata dēļ mokās ar kompleksiem un sapņo nokļūt zem plastikas ķirurga skalpeļa.

Hjū Hefnera dzīve fotogrāfijās

gallery icon
41

“Desmit gadus mana pašcieņa balstījās tikai uz to, cik labi izskatās mans ķermenis. Es varēju pelnīt un saņemt naudu tikai ar savu izskatu,” ar rūgtumu secina modele.

Hjū Hefnera vētrainā dzīve

gallery icon
24
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās