Slavenības
2021. gada 8. janvāris, 16:16

Vizāžists Džefrijs Stārs noliedz baumas par romānu ar Kanji Vestu. Viņam patīkot garāki vīrieši

Jauns.lv

43 gadus vecais reperis Kanje Vests iekļuvis skandālā uzreiz pēc izskanējušā paziņojuma, ka neizbēgama ir viņa šķiršanās no sievas Kimas Kardašjanas (40). Aizvien vēl precēto Vestu vaino dēkā ar influenceri un meikapa mākslinieku Džefriju Stāru. Ekstravagantā interneta zvaigzne gan to kategoriski noliedz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Douliery Olivier/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Kanje Vests ar sievu Kimu Kardašjanu.

35 gadus vecais vizāžists Džefrijs Stārs ar vietnes "YouTube" starpniecību izplatījis video, kam devis skaidru un nepārputamu nosaukumu “Addressing The Kanye Situation” ("Runājot par Kanjes situāciju"). Tajā viņš noliedz baumas par romānu ar hita “Jesus Is Born” 43 gadus veco autoru.

Skaistuma guru un influenceris Džefrijs Stārs

gallery icon
17

“Es esmu brīvs cilvēks… Es neguļu ne ar vienu,” apliecinājis Stārs. “Tas ir tik dīvaini… tas ir tik stulbi. Ļaujiet man pateikt vienu… Man patīk ļoti gari vīrieši.”

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

Kā zināms, Kanje Vests ir neliela auguma puisis. Viņa augums ir 1,73 metri. Kima Kardašjana viņam blakus vienmēr izskatījusies labi pat augstpapēžu kurpēs, jo ir augumā miniatūra sieviete. Viņa ir vien 157 centimetrus gara.

“Mēs ar Kanji nekad neesam bijuši kopā, visa šī situācija ir smieklīga. Es saprotu, kāpēc cilvēki par to iesmej. Kādā manā senā 2009. gada dziesmā “B**** Please” ir rindiņa par Kanji.”

“Bet tas bija ļoti līdzīgi Eminemam. Es pieminēju kādas 50 slavenības.”

Runas par Kanjes Vesta sānsoļiem aizsākās vietnē "TikTok". Mūziķis un skaistuma guru dzīvo Vaiomingā. Reperis aizbraucis prom no sievas un bērniem un apmeties savā rančo, bet Džefrijs Stārs uz Vaiomingu pārcēlies aizvadītā gada vasarā.

Baumas uzkurinājusi "TikTok" zvaigzne Āva Luīze. “Kanje satiekas ar ļoti slavenu skaistuma guru. Skaistuma guru – puisi! Daudzi par to zina jau krietnu laiciņu,” norādījusi Luīze.

Interneta personība gan piebilda, ka viņai nav “konkrētu pierādījumu”, kas apstiprinātu dēku.

Stārs Āvas Luīzes izteikumus komentējis sekojoši: “Šķiet, kāda meitene izveidojusi melu "TikTok" un tas kļuvis par interneta hitu. Viņa apgalvo, ka Kanje un Kima šķiras, jo liels skaistuma influenceris vīrietis guļ ar Kanji.”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās