Rīzas Viterspūnas bijušais parāda nevainojamu augumu. FOTO
Rīta rosmē aktieris Raiens Filips devies kopā ar dēlu Dīkonu, kurš nācis pasaulē viņa laulībā ar Holivudas aktrisi Rīzu Viterspūnu. Kamēr tētis skrēja krosu, dēls vizinājās ar skūteri.
Slavenības
2015. gada 5. septembrī, 17:08

Rīzas Viterspūnas bijušais parāda nevainojamu augumu. FOTO

Jauns.lv

Aktierim Raienam Filipam jau 40! Nesen aktrises Rīzas Viterspūnas bijušais vīrs bez krekla manīts skrienam rīta krosu Beverlihilsas ielās. Viņš cītīgi strādā, lai saglabātu muskuļotu augumu, tai skaitā „sešpaku” uz vēdera.

Rīzas Viterspūnas bijušais parāda nevainojamu augu...

Raiens Filips rīta krosā bija devies kopā ar 11 gadus veco dēlu Dīkonu, kurš dzima viņa laulībā ar aktrisi Rīzu Viterspūnu. Kamēr Raiens bez krekla skrēja krosiņu, dēls Dīkons sekoja tētim uz motorizēta skūtera.

Pēc šķiršanās no Rīzas Raiens īsu laiku draudzējās ar modeli un aktrisi Aleksu Knapu. Pāris izšķīrās 2010. gada septembrī, taču modele vēlāk atklāja, ka ir bērna gaidībās. 2011. gada jūlijā viņa laida pasaulē meitu Kailani Merizaldu Filipu-Knapu. Raiens bija klāt meitas dzimšanas brīdī.

Šobrīd aktiera dzīvē ienākusi jauna mīlestība – 24 gadus vecā studente Polīna Slāgtere. „Tas ir nopietni. Es neiebilstu vēlreiz apprecēties,” aktieris izteicās Hovarda Sterna sarunu šovā šā gada aprīlī. „Viņa ir fantastiska. Kad cilvēki viņu ierauga, tie domā, ka viņa varētu būt modele. Taču viņa vēlas absolvēt tieslietas Stanfordas universitātē.” Pāris ir kopā jau kopš 2011. gada.

Savukārt Rīza 2011. gadā pēc gadu ilgas draudzības apprecējās ar aģentu Džimu Totu un kļuva par mammu vēl vienam bērnam – dēlam Tenesijam Džeimsam. Puisēnam šā gada 27. septembrī būs trešā dzimšanas diena.

Raiens Filips un Rīza Viterspūna bija precējušies septiņus gadus.

Raiena Filipa dzīvē ienākusi jauna mīlestība – 24 gadus vecā tieslietu studente Polīna Slāgtere.
Raiena Filipa dzīvē ienākusi jauna mīlestība – 24 gadus vecā tieslietu studente Polīna Slāgtere.

1997. gadā Raiens apmeklēja ballīti, kas bija rīkota par godu Rīzas 21. dzimšanas dienai. Pēc iepazīšanās ar gaviļnieci, abi sarunās aizvadījuši visu vakaru un Rīza pat izteikusies: „Man šķiet, ka tu esi mana dzimšanas dienas dāvana.” Pāris sāka satikties un 1999. gada decembrī saderinājās. Pēc dažiem mēnešiem abi kopā nospēlēja filmā „Cruel Intentions”. Rīza un Raiens apprecējās 1999. gada 5. jūnijā. Viterspūna tobrīd bija jau sestajā grūtniecības mēnesī. Tā paša gada septembrī pasaulē nāca pāra pirmais bērns – meita Āva Elizabete, kurai vārds dots par godu aktrisei Āvai Gārdnerei. 2003. gada decembrī pasaulē nāca dēls Dīkons, kuram vārds dots par godu Raiena iemīļotajam beisbola spēlētājam, attālajam radiniekam Dīkonam Filipam.

2006. gada rudenī Rīza publiski paziņoja par lēmumu šķirt septiņus gadus ilgo laulību. Pirms kāzām pāris nebija parakstījis laulību līgumu un aktrise tiesā lūdza nepiešķirt vīram uzturlīdzekļu naudu, kā arī garantēt kopējas aizbildnības tiesības pār abiem bērniem. Arī Raiens lūdza kopējas aizbildnības tiesības pār bērniem, savukārt uzturlīdzekļu naudu pat nepieprasīja. Oficiāli šī laulība šķirta 2007. gada oktobrī.

Raiens Filips parāda nevainojamu augumu

Aktrises Rīzas Vitespūnas bijušajam vīram aktierim Raienam Filipam jau 40. Viņš cītīgi nodarbojas ar sportu, lai uzturētu augumu labā formā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press