Slavenības
2020. gada 22. decembris, 06:44

Atklājies, ar ko aizņemta hercogiene Ketrīna, kad vīrs un bērni guļ

Jauns.lv

38 gadus vecajai Kembridžas hercogienei tikpat kā nav brīvā laika. Viņa jākalpo monarhijai, kā arī jāpilda mātes un laulātās draudzenes pienākumi. Turklāt no Ketrīnas vienmēr gaida, ka viņa izskatīsies perfekta. Princis Viljams saprot, cik grūta ir viņa sievas loma, un, cik iespējams, cenšas atvieglot viņai daļu pienākumu.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27

Pirms pandēmijas sākuma Kembridžiem vienmēr patika rīkot vakariņas draugiem, kas dzīvo netālu no viņiem Norfolkā. Viesu sagaidīšana bija karalienes Elizabetes II mazdēla pārziņā. Tajā pašā laikā tieši Ketrīna rūpējas par to, lai viņu mājās Anmerholā vienmēr valdītu draudzīga ģimeniska atmosfēra.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27

“Viņiem ir skaistas, viesmīlīgas mājas. Tur nav ne miņas no smacīgas pils atmosfēras. Jums jau pie durvju sliekšņa piedāvās tasīti tējas – un to, visticamāk, pagatavos Viljams,” pastāstījis kāds no ģimenes draugiem.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ierodas Edinburgā un viesojas skolā 2020. gada 7. decembrī

gallery icon
21

Viņš arīdzan atklājis, ar ko nodarbojas hercogiene brīvajā laikā. Izrādās, ka dienas noslēgumā britu karaļnama mantinieka mīļotā vingrinās nākamajai Lielbritānijas karalienes lomai. Taču plašākai publikai nekad nebūs lemts redzēt šo procesu.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī

gallery icon
9

Taču ir viegli iztēloties, ka Ketrīna skatās videoklipus vietnē "YouTube" vai pēta produktus interneta veikalos. Ģimenes paziņa izpļāpājies par hercogienes aizraušanos - izrādās, Ketrīna līdzīgi kā daudzas sievietes, aizraujas ar dažādu pamācību skatīšanos tiešsaistē un iepirkšanos internetveikalos. “Kamēr vīrs un bērni guļ, Ketrīna var veltīt laiku sev. Viņa labprāt skatās grima meistarklases un frizūru veidošanas pamācības, kā arī iepērkas tiešsaistē,” slavenību žurnālam “People” atklājis paziņa.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28