Slavenības
2020. gada 17. decembris, 06:01

Melāniju Trampu kritizē par ierašanos bērnu slimnīcā bez sejas aizsargmaskas

Jauns.lv

ASV prezidenta Donalda Trampa kundze Melānija (50) apmeklējusi bērnu slimnīcu bez sejas aizsargmaskas, un interneta lietotāji sociālajos tīklos neslēpj savu neapmierinātību par ierobežojumu neievērošanu, - informē “Daily Mail”.

Melānija Trampa sagaida lielās Ziemassvētku egles atvešanu Baltajā namā 2020. gadā

gallery icon
24

ASV pirmā lēdija apmeklējusi bērnu slimnīcu Vašingtonā, lai palasītu mazajiem pacientiem pasaciņu un viņus kaut nedaudz uzmundrinātu. Tiek atzīmēts, ka Melānijas lasījumu klātienē klausījās tikai divi bērni, bet pārējie pacienti tiešraidei sekoja no savām palātām.

Slimnīcas apmeklējumam pirmssvētku laikā Melānija bija izvelējusies zaļu modes nama “Diane von Furstenberg” mēteli 2400 ASV dolāru vērtībā un augstpapēžu kurpes pieskaņotā tonī.

Pirmā lēdija redzēta ierodamies melnā medicīniskajā maskā, taču grāmatas lasīšanas laikā Melānija noņēmusi sejas aizsargmasku, par ko interneta lietotāji viņu bargi nokritizējuši. “Esmu šokā, daudziem pacientiem ir pazemināta imunitāte, bet viņa noņem masku”, “Milzīga necieņa. Melānija pārkāpa slimnīcas noteikumus, noņemot masku”, “Vai Melānija nevarētu nepārkāpt noteikumus vismaz bērnu slimnīcā?” – šādus komentārus cilvēki atstājuši sociālajos tīklos.

Šā gada novembrī Melānija Trampa devās uz prezidenta vēlēšanām bez maskas un tērpā, kas maksā tūkstošus, īsi pēc tam, kad bija pārslimojusi Covid-19. Viņa nofotografēta vēlēšanu iecirknī Palmbīčā, Floridā, itāļu modes nama “Gucci” kleitā un luksusa zīmola “Christian Louboutin” augstpapēžu kurpēs.

Melānija Trampa vēlēšanu iecirknī Floridā

gallery icon
9