Kolorītā lieldupse Koko gaida bērnu un turpina izrādīt plikumus. FOTO
Šādi repera Ice-T sieva Koko centusies pierādīt, ka ir stāvoklī. Pirms mēneša klīda baumas, ka viņa drīzāk izmantošot surogātmātes palīdzību nekā pati iznēsāšot bērnu.
Slavenības
2015. gada 10. septembris, 09:15

Kolorītā lieldupse Koko gaida bērnu un turpina izrādīt plikumus. FOTO

Jauns.lv

Repera Ice-T (57) kolorītā sieva modele Koko (36) ir pirmā bērna gaidībās, bet aizvien nebeidz zibināt savus plikumus kameru priekšā. Līdzīgi kā sabiedrības dāma Kima Kardašjana, arī viņa šādi centusies pierādīt tenkotājiem, ka patiešām ir stāvoklī!

Vēl aizvadītajā mēnesī izskanēja nelāgas tenkas, ka modele Koko (īstajā vārdā Nikola Ostina) drīzāk izmantošot surogātmātes pakalpojumus nekā pati iznēsās bērnu. Repera Ice-T sievai šīs valodas šķita ļoti aizskarošas un viņa nolēma visiem parādīt, ka patiešām ir mātes cerībās. Izdarījusi viņa to ir sev ierastajā manierē – uzvelkot miniatūru bikini (ko par tādu pat grūti nodēvēt) un iepozējot „selfijiem” no visiem iespējamiem leņķiem.

Grūtnieces „fotosesiju” Koko sarīkojusi liela spoguļa priekšā savas mājas istabā-garderobē, kur fonā redzama viņas milzīgā apavu kolekcija.

„Laimīgu Darba svētku dienu!” – Koko ierakstījusi savā „Facebook” lapā, atrādot jaunāko fotosēriju. „Es visbeidzot gribēju jūs pārsteigt ar grūtnieces bikini fotogrāfijām! Dažu iemeslu dēļ daudzi no jums jau nedēļām ilgi lūdz redzēt vēderiņu peldkostīmā!”

„Protams, man to vajadzēja izdarīt Koko stilā un ietērpties mikro bikini... Es kādu laiku gaidīju, lai uzņemtu šīs bildes, jo, kā jūs to redzat, ja skatāties no priekšpuses, ir ļoti grūti redzēt vēderiņu, bet no sāna tas kļūs aizvien redzamāks.”

Koko apgalvo, ka māmiņas cerībās viņa izskatoties tik slaida tikai un vienīgi pateicoties regulārai vingrošanai. Modele teic, ka viņa šobrīd esot jau 26. grūtniecības nedēļā.

Aizvadītajā mēnesī Endija Koena sarunu šovā „Watch What Happens Live” Koko dedzīgi noliedza izskanējušās baumas, ka viņa gaidot bērnu ar surogātmātes palīdzību. Ice-T sieva šovā norādīja, ka esot sestajā grūtniecības mēnesī. Pāris jau zinot, ka viņiem būšot meita. Bērnam jau esot izdomāts vārds. Par godu modes ikonai Koko Šanelei (un netieši arī pašai māmiņai Koko) meitai tikšot dots vārds Šanele.

Koko izraisījusi sašutumu lielā daļā sabiedrības, paziņojot, ka sievām vajadzētu būt pakļāvīgām saviem vīriem. „Manuprāt tā vajadzētu darīt visām sievietēm,” izteikusies modele. „Es viņam esmu verdzene. Jau pagājuši 15 gadi un tas darbojas.” „Bez izvēles, viņai tas patīk,” šova laikā komentējis līdzās sēdošais reperis Ice-T.


Kasjauns.lv / Foto: Facebook