Slavenības
2020. gada 8. decembris, 06:18

Zināms, kur uz dzīvi pēc Baltā nama pārcelsies Trampu pāris

Jauns.lv

Jau pavisam drīz Donaldam un Melānijai Trampiem būs jāpamet Baltais nams. Šķiet, ka pāris jau ir izlēmis, kur turpinās dzīvot pēc aiziešanas no ASV prezidenta rezidences. Vai arī tā ir tikai pirmā lēdija, kas to pieņēmusi un izdarījusi šo izvēli?

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Donalds un Melānija Trampi 2017. gada Ziemassvētkos Baltajā namā.

Vēlēšanu oficiālie rezultāti aizvien nav apkopoti, lai gan tās notika jau pirms mēneša. Taču vairs tikpat kā nav šaubu, ka uzvarējis ir Džo Baidens.

Tramps pret Baidenu. 2020. gada vēlēšanu kampaņu pēdējie metri

gallery icon

Pamazām ar šo domu samierinās arī Donalds Tramps. Pašreizējais prezidents gan joprojām uzstāj, ka rezultāti ir viltoti, bet tajā pašā laikā ir uzsācis varas nodošanas procesu jaunajam valsts vadītājam.

Donalds Tramps vēlēšanu rezultātu pasludināšanas laikā spēlē golfu

Neilgi pirms tam, kad sestdien plašsaziņas līdzekļos izskanēja ziņas par Džo Baidena uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās, viņa pretinieks Donalds Tramps ...

gallery icon

Der atzīmēt, ka visos ASV štatos Baidens nebija vēlēšanu līderis. Vienā no apdzīvotākajiem reģioniem, saulainajā Floridā, tomēr uzvarēja Tramps. Iespējams, tas ir īpaši glaimojoši Donaldam Trampam, jo viņš šo kūrorta štatu uzskata par savām otrajām mājām.

Donalda Trampa savrupnams “Mar-a-Lago” Floridā

gallery icon

Pirms vairākiem gadu desmitiem Tramps iegādājās greznu villu Palmbīčā – modernā pilsētā netālu no Maiami. Kopš 2019. gada šis īpašums, kuram ir dots nosaukums “Mar-a-Lago”, pasludināts par Trampa oficiālo rezidenci.

Baltā nama Ziemassvētku rotājumi 2020. gadā

gallery icon

Prezidentūras gados viņš gan reti apmeklēja savas mīļotās mājas, jo Vašingtonā kārtojamās lietas bieži vien bija neatliekamas un nevarēja gaidīt. Taču kundze Melānija ļoti mīl Floridu un devās uz turieni, kad vien tas bija iespējams. Interesanti, ka pat balsot 2020. gada ASV prezidenta vēlēšanās pirmā lēdija devās uz Palmbīču.

Melānija Trampa vēlēšanu iecirknī Floridā

gallery icon

Kā ziņo slavenību žurnāls “People”, savrupnamā “Mar-a-Lago” šobrīd norisinoties pēdējie sagatavošanās darbi, lai sakārtotu to pastāvīgai dzīvesvietai. Pēdējo mēnešu laikā tur notikuši vērienīgi renovācijas darbi – nams ievērojami paplašināts. Pirms pārbūves ēkā bija 126 istabas.

Melānija Trampa sagaida lielās Ziemassvētku egles atvešanu Baltajā namā 2020. gadā

gallery icon

“Palmbīča ir Melānijas iemīļotākā atpūtas vieta. Savukārt Donaldam Trampam te ir daudz draugu, bet dažu minūšu gājiena attālumā ir arī golfa klubs. Turklāt viņš vienmēr ir lepojies ar šo savu savrupmāju. Šis ir labs variants, kas varētu kļūt par viņu jaunajām mājām,” žurnāla “People” reportierim norādījis kāds vārdā nenosaukts ASV pirmā pāra paziņa.

Trampa atbalstītāji protestē pret vēlēšanu iznākumu

gallery icon

Izskanējusi informācija, ka Melānija jau meklējot Maiami apkaimē jaunu skolu abu dēlam Baronam. Tas liecina tikai par vienu, ka viņa patiešām plāno dzīvot šajā saulainajā štatā. Vismaz līdz brīdim, kamēr jutīsies atpūtusies no četru gadu ilgās dzīves Vašingtonā, kur klimats nav tik patīkams. Taču par Donalda Trampa pārcelšanos uz Floridu nav nekādas skaidrības.

Barons Tramps garāks par abiem saviem vecākiem

gallery icon

Protams ir labi, ja līdzās ir jahtas un iecienītais golfa laukums, taču biznesa darījumi viņu lielākoties gaida Ņujorkā. Diez vai kāds būs pārsteigts, ja drīz par eksprezidentu dēvējamais Tramps izvēlēsies turpināt savu politisko karjeru Floridā, kur viņam ir tik daudz uzticamu atbalstītāju un skaista māja pēc tikko veikta remonta.

Donalda Trampa inaugurācijas parāde

gallery icon