Slavenības
2020. gada 17. novembris, 07:03

"Gribēja apprecēties ar Hariju": atklāti fakti par hercogienes Ketrīnas pirmo mīlestību

Jauns.lv

Pēc daudzu britu karaliskās ģimenes fanu domām hercogiene Ketrīna visu savu apzināto dzīvi ir bijusi iemīlējusies princī Viljamā. Taču atklājies, ka nākamais Lielbritānijas karalis nebija viņas pirmā mīlestība.

foto: CAMERA PRESS/David Long / Vida Press
Keita Midltone 2008. gadā.

Kembridžas hercogi jau pavisam drīz atzīmēs desmito gadadienu kopš saderināšanās, bet nākamā gada aprīlī – 10 kāzu jubileju jeb rožu kāzas. Šajā laikā pāris ir kļuvis par trīs bērnu vecākiem. Par abu jūtām neviens nešaubās.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Pieņems uzskatīt, ka Ketrīna vienmēr sapņojusi kļūt par karalieni un mērķtiecīgi “lenkusi” Viljamu, lai iekarotu viņa sirdi.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

Biogrāfi apgalvo, ka tieši šī iemesla dēļ nākamā hercogiene pēc koledžas beigšanas paņēmusi brīvu gadu. Viņa vēlējusies iestāties tajā pašā mācību iestādē, kādu izvēlēsies princeses Diānas vecākais dēls.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Patiesībā tik ambiciozu plānu Ketrīnai neesot bijis, norādījusi viņas koledžas laika draudzene. Hercogienes māsa Pipa vienmēr tiekusies pēc panākumiem un sapņojusi kļūt par juristi un strādāt Londonas rajonā Sitijā.

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon
20

Ketrīna tieši pretēji, vairāk bijusi mājās sēdētāja. Viņa ilgojusies pēc klusas ģimenes laimes kopā ar mīļoto cilvēku un daudz jo daudz bērniem.

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Vairāku gadu garumā Ketrīnu vienojušas romantiskas jūtas ar savu koledžas kursabiedru Hariju Bleikloku, ar kuru viņa ļoti gribējusi apprecēties. Taču īsi pirms iestāšanās Sentendrīūsas universitātē mīļotie izšķīrušies. Ketrīna sāpīgi pārdzīvojusi šķiršanos. Viņa aizbraukusi uz Itāliju, taču visas domas tāpat kavējušās pie bijušā mīļotā.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

“Viņa nepārtraukti runāja tikai par Hariju, bet viņš burtiski spēlējās ar viņu, kamēr abi kopā mācījās. Keita visu laiku domāja, kā viņai atgūt Hariju,” izdevumam “Daily Mail” atklājusi hercogienes skolas laika draudzene.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26

Ketrīnas pirmā mīlestība ir izveidojis veiksmīgu karjeru. Viņš kļuvis par lielas apdrošināšanas brokeru kompānijas viceprezidentu.

Hercogiene Ketrīna diplomātiskajā pieņemšanā 2019. gada decembrī

gallery icon
9