Pirmizrādi piedzīvos Jāņa Skuteļa seriāls "Nopietni?"
foto: Publicitātes foto
TV
2020. gada 2. novembrī, 13:17

Pirmizrādi piedzīvos Jāņa Skuteļa seriāls "Nopietni?"

Jauns.lv

Piektdien, 6. novembrī, pirmizrādi Latvijas Televīzijā piedzīvos komiķa Jāņa Skuteļa režisēts seriāls "Nopietni?", galveno lomu tajā atveidojot pašam komiķim, kā arī Mārtiņam Kozlovskim un Jurijam Djakonovam.

Pirmizrādi piedzīvos Jāņa Skuteļa seriāls "Nopietn...

Komiķis Jānis Skutelis uzņem seriālu "Nopietni?"

“Saprotu, ka bez paskaidrojuma, tas var izklausīties dīvaini, bet es teikšu, ka šis ir brīnišķīgs laiks, kurā mēs dzīvojam. Laiks, kad var paskatīties sev apkārt, sameklēt – kas jauns jau it kā labi zināmajā – un realizēt to, kam nekad nepietika laika. Tāds, lūk, stāsts seriālā – “Nopietni?”,” norāda seriāla režisors un šofera Ritvara lomas atveidotājs Jānis Skutelis.

Seriāls stāsta par vēstures un ģeogrāfijas fanātu Andri, kurš pandēmijas dēļ zaudējis darbu tūrisma aģentūrā. Tomēr viņam ir sapnis, ko ir radusies iespēja piepildīt – nofilmēt labāko Latvijas apceļošanas raidījumu televīzijas vēsturē. Lai to piepildītu, viņš ir gatavs atdot pēdējo kreklu. Savā radījumā "Brūnā zīme" viņš vēlas stāstīt par nepopulārām vietām. Andris sastādījis maršrutu, noīrējis mikroautobusu “Latvija” un gatavojas raidījumu arī vadīt.

Seriāls šovasar viesojies dažādās vietās Latvijā – Carnikavā, Ropažos, Dobelē, Lapmežciemā, Kuldīgā un Uzvarā.