foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Tautu sajūsmina repera anša jaunais albums "Liela māksla"
ansis
Mūzika
2020. gada 2. novembris, 10:29

Tautu sajūsmina repera anša jaunais albums "Liela māksla"

Jauns.lv

30. oktobrī repera anša (Ansis Kolmanis) iznākušais albums 'Liela māksla" ātri vien iekarojis klausītāju sirdis – cilvēki neslēpj sajūsmu par dzirdēto.

Par albuma tapšanu ansis saka tā: "Es šo albumu ierakstīju un saliku kopā līdz galarezultātam pats, un tas notika mazā (1.6x2m) treilera istabiņā ar laptopu, tumbām un mikrofonu, ko paspēju iekārtot tieši pirms marta ārkārtas stāvokļa."

"Tas ir pirmkārt veltīts man pašam, un, otrkārt, tādiem pašiem kā es, kas arī jau gadiem ir uzsēdušies "uz pašas spēcīgākās adatas" un zina, ka tas ir uz mūžu. Paldies jums!" - norāda reperis.

Viņš šo albumu iesaka klausīties no viena gala līdz otram, īpaši pirmajā reizē. "Vairāki no tiem, kas dzirdējuši šo albumu, to raksturo kā kaut ko ceļojumam vai izrādei (?) līdzīgu, tāpēc gribu, lai arī jūs to pirmoreiz izbaudāt tā, kā to ir paredzēts izbaudīt," viņš pauž.

Reperis ansis ar sievu "Zelta mikrofons 2019" ceremonijā

Reperis ansis, īstajā vārdā Ansis Kolmanis un viņa sieva Līva Kolmane 2019. gada 12. februārī "Zelta mikrofona" balvu pasneigšanas ceremonijā.

gallery icon
17

Tikmēr anša veikumu atzinīgi novērtējuši daudzi, liecina ierakstu apjoms un saturs sociālajos tīklos. Lūk, dažas no atsauksmēm: 

Albumu var noklausīties šeit: