foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Samanta Tīna atklāj, kā rit viņas dzīve pēc šķiršanās
Samanta Tīna.
Slavenības
2020. gada 29. oktobris, 17:30

Samanta Tīna atklāj, kā rit viņas dzīve pēc šķiršanās

Jauns.lv

Nav noslēpums, ka populārā dziedātāja Samanta Tīna pašķīrusies no sava mīļotā vīrieša Naura un šobrīd dzīvo viena pati. “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, kas pie skatītājiem nonāks jau šovakar, Samanta izrādījusi ne tikai savu jauno mājokli, bet arī atklājusi, kā pēc šķiršanās norit viņas ikdiena.

"Vienai dzīvot sākumā ir grūti. Tev jāpieņem, ka tava dzīve pilnībā mainās. Jūs vairs neesat kopā dienu dienā. Tu esi viens – plāno visu viens, pamosties viens un ej gulēt viens. Tas, manuprāt, ir baigais darbs ar sevi – nebaidīties būt vienam.” atzīst dziedātāja, piebilstot, ka viņa līdz šim ļoti baidījusies būt viena. “Bet kā saka – kamēr tu tām bailēm neieskatīsies acīs, ar viņām neparunāsi, nesamīļosi viņas, nepasmaidīsi viņām – nekas nemainīsies,” spriež Samanta.

Tāpat viņa neslēpj – Nauris joprojām viņai dāvina ziedus un abi turpina strādāt pie attiecībām. “Es nevēlos steigties notikumiem pa priekšu  - kas būs un kas nebūs. Mēs esam šeit un tagadnē un man ir liels prieks, ka Nauris mani iepriecina ar ziediem ari jaunajās mājās. Tas ir ļoti patīkami.”

Dziedātāja Samanta Tīna ar savu draugu Nauri Liepiņu

gallery icon

Dzīvojot vienai, Samantai nākas pašai darīt arī tos ikdienas darbus, kurus citos apstākļos, iespējams, uzticētu vīrietim - “Slavenības. Bez filtra” skatītāji ir bijuši liecinieki, kā, iekārtojot jauno mājokli, Samanta iegādātos krēslus no automašīnas uz dzīvokli nes pati un pati arī meistarīgi tos saskrūvē.

Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

gallery icon