foto: Publicitātes
Patīkama atkalredzēšanās “Ērkšķu” faniem – šova dalībnieki viesojas pie Ineses jeb Bumbulīša
TV
2020. gada 29. oktobris, 06:49

Patīkama atkalredzēšanās “Ērkšķu” faniem – šova dalībnieki viesojas pie Ineses jeb Bumbulīša

Jauns.lv

TV šovs "Caur ērkšķiem uz..." šovakar aizvedīs uz Piebalgu, kur dalībnieki uzzinās, ka viņus gaida atgriešanās pagātnē.

Tomēr ceļošana laikā būs nosacīta - projekta ceturtās sezonas dalībnieki dosies apciemot vienu no spilgtākajām “Ērkšķu” pirmās sezonas dalībniecēm Bumbulīti jeb daudzu “STV Pirmā!” skatītāju iemīļoto Inesi. Inese būs ne pa jokam gatavojusies - saklājusi galdu, kas teju vai lūzīs no ēdieniem, un sagatavojusi āķīgus jautājumus.

Tāpat Inese neslēps savu pārsteigumu par Edgara dalību projektā. "Es domāju, ka “Ērkšķos” piedalās tikai sievietes,” sasveicinoties ar jauno projekta “iesaukumu”, smejoties sacīs Inese. Vēl vairāk – spridzīgā dāma pagalam apmulsīs, ieraugot Līgu jeb Markusu un, acīs skatoties, jautās: "Tu arī džeks?" Lieki piebilst, ka šāda atzinība sievieti, kura vēlas, lai viņu dēvē vīrieša vārdā, no sirds iepriecinās. Tāpat Inese pastāstīs par savu dzīvi pēc projekta, kas nu mainījusies līdz nepazīšanai un mudinās savam piemēram sekot arī šīs sezonas “Ērkšķu” dalībnieces.

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon

Viesošanās Ineses sētā ar neiztrūkstošu trušu samīļošanu izvērtīsies jautra un emocionāla - noslēgumā dāmas pat negribēs šķirties, aicinot Inesi pievienoties projektam. Vai Inese piedāvājumam piekritīs? Savukārt dienas turpinājumā "Ērkšķi' apciemos skaisto Madonu, kur pamatuzdevums būs - attiecību noslēgšana ar pagātni. Smagā tēma padarīs dienu par emocionāli visgrūtāko visa projekta laikā - līs asaras un skanēs negaidītas atzīšanās. Bet vakarā gaidāma izbalsošana, pēc kuras mājās dosies kāds no projekta dalībniekiem.