Slavenības
2020. gada 27. oktobris, 11:49

“The Rolling Stones” ģitārists Ronijs Vuds pārdod ļoti mākslinieciski iekārtotu mitekli Londonā

Jauns.lv

Leģendārās rokgrupas “The Rolling Stones” ģitārists Ronijs Vuds (73) pārdod savu īpašumu ekskluzīvā Londonā rajonā, kas atrodas līdzās Holandes parkam. Mūziķis par savu īpašumu prasa 3,83 miljonus sterliņu mārciņu (aptuveni 5 miljoni eiro).

Ronija Vuda māja Londonā pie Holandes parka

gallery icon
21

Aplūkojot telpu interjeru, uzreiz jūtams, ka te dzīvo mākslinieks. Ronijs Vuds ir labi pazīstams ne tikai kā virtuozs ģitārists un grupas “The Rolling Stones” leģenda, bet arī kā talantīgs mākslinieks. Viņa mājā pie sienām ir daudz paša gleznotu portretu. Vuds ir dzimis Anglijā un patriotisms izpaužas arī viņa darbos. Mājas sienas rotā ne tikai paša gleznotas supermodeles Keitas Mosas un ģitārista Pīta Taunsenda ģīmetnes, bet arī Lielbritānijas karalienes Elizabetes II portrets. Protams, pie sienām ir arī paša grupas kolēģu portreti, piemēram, “The Rolling Stones” līdera Mika Džegera.

foto: Milton Stone/Vida Press/ Vida Press

Mākslinieciskums izpaužas arī telpu interjerā. Te ir ļoti daudz krāsu. Vienā no istabām ir olu dzeltenas sienas un pieskaņoti tirkīza zili aizkari. Kādā no guļamistabām skapju durvis ir zilas, bet aizkari fuksiju rozā, gultas pārvalks atturīgi gaišs, kas harmonizē ar baltajām sienām un paklāju, taču košie dekoratīvie spilveni pieskaņojas spilgtajiem telpas akcentiem.

foto: Milton Stone/Vida Press/ Vida Press

Kāduviet uz augšstāvu kāpnes iztapsētas ar tradicionāli koši sarkanu paklāju, citviet ar spilgti zilu.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ronijs Vuds ar sievu un dvīnītēm aizvadītā gada decembrī.

Arī istabas paklāji mājā ir ļoti raibi un rakstaini. Savukārt ēkas ārdurvis ir ceriņkrāsā – koši violetas.

foto: Milton Stone/Vida Press/ Vida Press

Šo īpašumu, kas sniedzas četros stāvos, Ronijs Vuds iegādājās 2011. gadā, kad pats vēl uzturējās rehabilitācijas klīnikās un ārstējās no alkohola un narkotiku atkarības. Ēkas kopējā dzīvojamā kvadratūra sasniedz 380 kvadrātmetru. Sētas pusē ir paliels dārzs, bet ēkas augšstāvā iekārtota mākslinieka studija.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Ronijs Vuds glezno. Mājā viņam ir labiekārtota sava studija, kur nodoties gelzniecībai.

Pirmajā stāvā ir virtuve, spēļu staba un ziemas dārzs, otrajā - plaša ģērbtuve un terase, no kuras paveras skats uz tuvējo apkārtni.

foto: Milton Stone/Vida Press/ Vida Press

Līdzās Holandes parkam dzīvo arī Deivida Bekhema ģimene un Saimons Kouels. Savukārt akmens sviediena attālumā ir Kensingtonas pils, kur mitrinās Kembridžas hercogu ģimene.