Slavenības
2020. gada 26. oktobris, 17:50

Kembridžas hercogu pāris izvirzījis svarīgu nosacījumu savai nākamajai mājkalpotājai

Jauns.lv

Vakanta sapņu darba vieta kārtīgai un darbu mīlošai britu karaliskās ģimenes fanei! Kembridžas hercogs un hercogiene meklē to vienu vienīgo, kas palīdzēs viņiem vadīt saimniecību.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kembridžas hercogiem ir viens ļoti viegli ievērojams nosacījums jaunā amata kandidātam.

Hercogienei Ketrīnai un princim Viljamam nepieciešama palīdzība. Kuplā ģimene prinča Džordža un princeses Šarlotes skolas laikā dzīvo Londonā netālu no skolas, un Kembridžas hercogiem nepieciešams kāds, kurš pieskatītu un parūpētos par Kensingtonas pili, kamēr viņi devušies pildīt savus pienākumus.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams šobrīd aktīvi meklē jaunu palīgu savai komandai. Tam laimīgajam darbiniekam, kas ieņems vakanto amatu, ir jāievēro tikai viens pavisam vienkāršs nosacījums – nekādu baumu un tālāk padotu stāstu par ģimeni pie kuras strādā!

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

“Amata aprakstā teikts, ka kandidātiem jāspēj “saglabāt konfidencialitāti un rīkoties pašiem”,” norādījis kāds no karaļnamam pietuvinātiem cilvēkiem.

Hercogiene Ketrīna viesojas Londonas austrumos

gallery icon
19

Jaunajam darbiniekam jābūt gatavam laiku pa laikam mainīt dzīvesvietu, jo Ketrīna un Viljams ar bērniem bieži pārceļas uz savām ārpus Londonas mājām Anmerholu Norfolkas grāfistē. Tur ģimene pavada skolēnu brīvdienas un mēdz atpūsties arī vasarā.

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon
13

Pieteikumā arī norādīts, ka pretendentiem jāspēj “tikt galā ar dažādu slodzi, jāizrāda iniciatīvu un jābūt gataviem elastīgam darba grafikam.”

Prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas bērni princis Džordžs un princese Šarlote apmeklē princeses Eiženijas kāzas

gallery icon
28

Oficiālais pieteikumu pieņemšanas termiņš beigsies šā gada 7. novembrī. Jācer, ka Kembridžas hercogiem izdosies atrast savu sapņu darbinieku, kurš nepadosies britu tabloīdu vilinājumam pārdot aizkulišu stāstus par karalisko ģimeni un neizpļāpās privātus noslēpumus, kas nav domāti plašākai sabiedrībai.

Alga par līdzīgu ieņemamo amatu karaļnamā ir aptuveni 19 000 sterliņu mārciņu. Netiek gan precizēt atalgojums konkrēti šai amata pozīcijai.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon
28