Vai Magone Burka beidzot atradusi ĪSTO? FOTO
Lūk, kāda ģimeniska fotogrāfija rotā rosīgās Magones Burkas sociālā tīkla draugiem.lv profilu!
Slavenības
2015. gada 21. septembris, 10:17

Vai Magone Burka beidzot atradusi ĪSTO? FOTO

Jauns.lv

Kamēr TV3 ekrānā noris „Saimnieks meklē sievu” trešā sezona, kur līgavas meklē pieci braši vīri, iepriekšējo divu sezonu dalībniece, ar skandalozu slavu apveltītā Magone Burka publicējusi foto, kur Magoni un abus viņas dēlus pavada kāds kungs.

Liktenis nudien nav žēlojis dzejnieci un šova „Saimnieks meklē sievu” dalībnieci Magoni Burku. Pēc augstskolas pabeigšanas viņa devās peļņā uz Angliju, tur satika pirmā dēla Roberta tēvu, no kura šķīrās drīz pēc atgriešanās Latvijā un bērna piedzimšanas.

Pēc tam Magone nolēma vīru meklēt šovā „Saimnieks meklē sievu”, tomēr izraudzītais saimnieks, dabasbērns Kaspars Vaikulis nolūkoja citu līgaviņu. Tā nu Magone viena pati turpināja audzināt dēlu Robertu.

Tomēr pēc gada parādījās jauna cerība, jo šova „Saimnieks meklē sievu” veidotāji akceptēja viņas dalību šovā otro gadu pēc kārtas, bet nu jau saimnieces lomā, kura pati var veikt izvēli.

Tomēr arī tad viņai veiksme neuzspīdēja. Īslaicīgs romāns ar guļbūvju meistaru Venti Vītolu noveda pie otras grūtniecības un salauztas sirds. Magone, kuras otrajam bērnam sākotnēji šova vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare solījās būt par krustmāti, taču vēlāk solījumu lauza, ar otro bērnu zem sirds atkal devās strādāt uz Angliju. Latvijā viņa atgriezās vien uz dzemdību laiku.

Bet šogad vasarā, kad jaunākajam puikam Raimondam Saulgaitim apritēja viens gads, viņa ar nu jau diviem dēliem devās uz Londonu. Un, kā redzams sievietes publicētajās fotogrāfijās sociālajos tīklos, tad viņa ir priecīga par darbu, ko var strādāt, lai uzturētu savus dēlus. Arī viņas profila bildi rotā fotogrāfija, kur līdzās viņai un dēliem iet kāds pieaudzis vīrietis. Iespējams, beidzot Magones dzīvē būs ienākusi jauna mīlestība!


Kasjauns.lv / Foto: draugiem.lv, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva