foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: šovu zvaigznes Magones sētā negaidītā vizītē ierodas Pārtikas un veterinārais dienests
TV
2020. gada 19. oktobris, 13:29

VIDEO: šovu zvaigznes Magones sētā negaidītā vizītē ierodas Pārtikas un veterinārais dienests

Jauns.lv

Jau šovakar telekanāla “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” fani atkal būs liecinieki spraigiem notikumiem Magones Šutovienes sētā – pie šovu zvaigznes negaidītā vizītē būs ieradušies Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāvji, lai pēc kāda iesnieguma pārbaudītu, kā saimniecībā tiek ievēroti dzīvnieku labturības noteikumi.

Lieki piebilst, ka Magones vīrs Žanis par ekspertu viesošanos būs visai pārsteigts un pa visu varu centīsies uzzināt, kurš iesniedzis sūdzību un kas tajā rakstīts, taču iestādes pārstāves šādu informāciju atteiksies izpaust. Vēl vairāk – Žanis ir pārliecināts - tā kā PVD viņa sētā atsaukts nepamatoti, dienestam būtu viņam jāatvainojas un jāsoda persona, kura šo apsūdzību izvirzījusi.

Magone gan spriedīs, ka, visticamāk, tas atkal ir bijušās mājas saimnieces, ar kuru ģimenei jau ir izveidojies visai skarbs konflikts, pirksts: “Kas Magonei tagad ir lielākais negatīvais fans – nu, minam! Tur tai galā bija Ventis – nu štrunts ar Venti, tagad man ir cits uzradies, te vietējais – izbijusī nama saimniece, kas joprojām savā galvā uzskata, ka te viss pieder viņai," saka šovu zvaigzne, ne bez humora piebilstot: “Kas te vēl nāks – varbūt policija kādā uzdevumā, vai bāriņtiesa vai kaut kādu tiesību sargi – visi laipni lūgti. Durvis ir vaļā.”

Kā beigsies ekspertu vizīte un ko par neseno koku izzāģēšanu Magones sētā sacīs “Latvijas autoceļu uzturētāja” Gulbenes novada pārstāvji, pie kuriem vērsīsies šovu zvaigzne, uzzināsiet jau šī vakara “Slavenības. Bez filtra” sērijā.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon
8

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon
64