foto: Oļegs Zernovs
Aminata atteikusies no barterī piedāvātām silikona krūtīm
Slavenības
2020. gada 13. oktobris, 15:11

Aminata atteikusies no barterī piedāvātām silikona krūtīm

Jauns.lv

Nav noslēpums, ka internetam un sabiedrībā zināmiem cilvēkiem ir liels spēks – tāpēc sadarbības piedāvājumi viņu virzienā tiek raidīti viens pēc otra. Viesojoties kanāla 360TV raidījumā “Rezervēts”, kas pie skatītājiem nonāks trešdienas vakarā, dziedātāja Aminata dalās savā pieredzē un atklāj muļķīgāko reklāmas piedāvājumu, kuru reiz saņēmusi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Oļegs Zernovs

Viņa ir uzaugusi padomijas seku džungļos – Bolderājā. Bēgusi no narkomāniem kāpņu telpā. Apsaukāta, raustīta un grūstīta. Pretī devusi pa muti un ar vārdiem - “baltais”.

Viņa joprojām nav spējusi saprast to, kā tēvs var mīlēt vienu bērnu, bet otru nē. Nauda ir līdzeklis, lai piepildītu citu sapņus, tāpēc mammu viņa aizveda mūža skaistākajā ceļojumā -  uz Venēciju. Kad atgriezās no Eirovīzijas  - iedzina sevi stūrī, no kura spēja tikt ārā, tikai sēžot kabinetā pie psihoterapeita.

Viņu cilvēki uzmet. Reiz uzfilmējusi dārgu videoklipu pasaulslavena režisora vadībā, bet tas izrādījies nekam nederīgs. Viņa nerādīs sevi nepiedienīgi arī tad, ja lietuvieši piedāvā sponsorēt un ielikt lielākas krūtis.

Aminata "Muzikālajā bankā 2020"

Dziedātāja Aminata "Muzikālajā bankā 2020".

gallery icon
15

Viņa ir metāliste lielos zābakos, kas dzied par mīlestību. Dziedot himnu, dreb no saviļņojuma un uztraukuma. Atklāta saruna ar Aminatu Savadogo raidījumā “Rezervēts” – “savējo trešdienā”, 14. oktobrī, pulksten 22, kanālā 360TV.

Dziedātājas Aminatas skatuves tērpu parāde

Dziedātājas Aminatas Savadogo skatuves tērpu izvēle.

gallery icon
45