Trakā pasaule
2020. gada 7. oktobris, 17:10

Palīdzot draudzenei pārvākties uz jaunu māju, vīrietis izkrīt cauri grīdai un nokļūst 1843.gadā

Jauns.lv

Amerikānis uz savas ādas izbaudīja, ka, palīdzot citiem, var nākties ciest pašam. Viņš ieradās draudzenes jaunajā mājā un gandrīz salauza savu kaklu.

Kristofers Tauns no Konektikutas štata palīdzēja savai draudznei Diānai Martinesai ar pārcelšanos uz jauno mājokli. Vienīgais, kam viņš bija gatavojies – smagu mantu cilāšana un pēcāk sāpoša mugura. Izkrist cauri draudzenes jaunās mājas grīdai viņš nebija plānojis, un šis notikums viņu pamatīgi pārbiedēja. Palīdzēt pārvākties bija ieradusies arī Kristofera sieva Andžela, kura pat nespēja saprast, kas īsti notika.

"Pēc dažām sekundēm Kristofers vienkārši pazuda, viņš burtiski iekrita zemē," stāsta Andžela.

foto: Facebook
Ugunsdzēsēji dodas glābt akā iekritušo Kristoferu Taunu.

Pēc īsa brīža Kristofers atguvās un saprata, ka nonācis tumšā vietā, kas piepildīta ar ūdeni. Brīnumainā kārtā vīrietis izdzīvoja, bet uz viņu aptuveni no 9 metru augstuma vērās pārbijusies sieva. Tieši tādā veidā vīrietis uzzināja, ka draudzenes jaunajā dzīvoklī atrodas aka. Andžela piezvanīja glābējiem, kuri nekavējoties ieradās palīdzēt cietušajam.

foto: Facebook
Logs uz pagātni.

Kad Kristofers bija izglābts un izžāvējis visas savas slapjās drēbes, ugunsdzēsēji noskaidroja, ka māja, kurā ievākusies Diāna, ir celta 1843.gadā. Līdz ar to var secināt, ka arī aka ir vismaz 177 gadus veca. Eksperti uzskata, ka sākotnēji tā atradusies ēkas ārpusē, tomēr 1981.gadā, kad notika rekonstrukcija, ēka tika paplašināta. Šķiet, ka tad neviens pat neiedomājās, ka tā bijusi slikta ideja, vēsta „Bored Panda”.

Tēmas