Slavenības
2020. gada 6. oktobris, 13:55

Princis Harijs ļoti sadusmojies uz Viljamu, kad viņš vērsies pie mātesbrāļa, lai tas atrunātu no precībām ar Meganu

Jauns.lv

Princis Harijs ļoti sadusmojies uz savu brāli princi Viljamu par to, ka viņš vērsies pie palīdzības pie mammas brāļa grāfa Čārlza Spensera, lai onkulis atrunātu Hariju no Meganas Mārklas precēšanas. Ar šādu informāciju klājā nāk jaunās grāmatas “Brāļu cīņas” (“Battle of Brothers”) autors Roberts Leisijs.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon

Seriāla “Suits” aktrise Megana Mārkla prinča Harija dzīvē ienāca 2016. gada jūlijā. Saseksas hercogs savā nākamajā sievā ātri vien saskatījis rakstura iezīmes, kas piemita viņa mammai princesei Diānai.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon

Roberts Leisijs – atzīts galma vēsturnieks un TV seriāla “The Crown” konsultants – apgalvo, ka Harijs iepazīstinājis draudzeni ar savu tēvu un vecmāmiņu un abi prinča izvēli atbalstījuši. Problēma radusies ar Viljamu.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon

Nākamais Lielbritānijas troņmantnieks paudis raizes, ka viņa mazais brālis pārāk sasteidz šīs attiecības, un nevilcinājās to pateikt Harijam tieši acīs. Hariju tas aizskāris līdz sirds dziļumiem, ka cilvēks, kas bija viņam bijis vistuvākais kopš mammas nāves, viņu nesaprot dzīves svarīgākā lēmuma pieņemšanas laikā.

foto: James Veysey/Shutterstock/ Vida Press
Prinči Viljams un Harijs.

“Viss notiek pārāk ātri,” savas šaubas Harijam uzticējis Viljams, piebilstot – “Vai tu tiešām esi pārliecināts par savu izvēli?”

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams uzskatīja, ka brālis sasteidz precības ar Meganu Mārklu.

Harijs nav varējis saprast, vai brālis patiešām ir noraizējies par viņa personīgo laimi, vai atkal – un kā parasti – domā par to, kādu ietekmi tas atstās uz koptēlu un nākotni britu karaļnamam, par kura galvu viņš reiz dienās kļūs.

foto: ddp images/Capital Pictures/Phil / Vida Press
Viljams un Harijs.

Harija atbilde bija dusmas un aizvainojums. Pēc vairākām indīgām piezīmēm no mazā brāļa puses, Viljams nolēma vērsties pie mammas brāļa grāfa Čārlza Spensera pēc palīdzības.

foto: CAMERA PRESS/Wattie Cheung / Vida Press
Princis Viljams ar tēvoci grāfu Spenseru 2004. gadā.

Laiku pa laikam Diānas jaunākais brālis pēc māsas aiziešanas mūžībā abiem dēliem ir bijis tāds kā goda krusttēvs. Pēc Viljama sarunas grāfs Spensers piekritis palūkot, ko viņš varētu darīt lietas labā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Harijs ar tēvoci grāfu Spenseru 2007. gadā.

Saskaņā ar grāmatas autora teikto, Spensera iejaukšanās visu padarījusi tikai vēl sliktāku. Harijs kategoriski atteicies kaut ko palēnināt plaukstošo attiecību gaitā.

Tiesa viņš nevaino onkuli par iejaukšanos. Harijs saprot, kāpēc mammas brālis vēlējās palīdzēt. Viņš tikai ir nikns, ka Viljams iesaistījis citus ģimenes locekļus šajā attiecību drāmā.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon

Plaisa brāļu attiecībās palika. Abi salaba un izrādīja draudzīgumu, it īpaši, kad bija nepieciešama publiska vienotības demonstrēšana. Taču dusmas un neuzticēšanās, un zināmā mērā distancēšanās vienam no otra – esot saglabājusies vēl aizvien. Vismaz tā apgalvo grāmatas autors Roberts Leisijs.

foto: Mike Lawn/Shutterstock/ Vida Press
Jaunās grāmatas autors vēsturnieks Roberts Leisijs.