Slavenības
2020. gada 28. septembris, 06:16

Markus Riva pārsteidz ar jaunu stilu

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Man vienmēr paticis pārkāpt noteikumus! Būt brīvākam un ģērbšanās stilā izkāpt no tradicionāliem rāmjiem,” atzīstas dziedātājs Markus Riva, kas šomēnes pārsteidza dziedātājas Samantas Tīnas videoklipa prezentācijas viesus, ierodoties treniņbiksēs un žaketē.

Samanta Tīna prezentē savu jauno dziesmu "Mēs vairs nē"

gallery icon
98

Tiesa gan, šoreiz viņš šādi saģērbies, apvienojot patīkamo ar lietderīgo. “Man pirms tam bija viens sportisks pasākums, tāpēc esmu treniņbiksēs un sporta kurpēs. Braucot šurp, uzvilku žaketi. Bet, ja arī man nebūtu bijis šāda sportiska pasākuma, tāpat varētu tā saģērbties,” žurnālam "Kas Jauns" paskaidrojis Markus, sakot, ka viņš priekšroku dod ērtam un praktiskam ietērpam. “Protams, man patīk arī uzvalki un smokingi, taču ikdienā izvēlos ērtāku apģērbu. Turklāt, esot mūziķim, man ir iespēja pārkāpt stila robežas – atrunājoties, ka man tāds darbs un skatuviskais tēls, varu atļauties gan matus izbalināt, gan paeksperimentēt ar ģērbšanās stiliem,” pasmaida Markus Riva.

Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

Markus Riva Grieķijā 2020. gada vasarā

gallery icon
22

Mūziķim jau vairāk nekā divus gadus ir arī sava apģērbu līnija "LUCKY 1", kas piedāvā T kreklus, hūdijus, džemperus, un vismaz divreiz gadā Markus cenšas radīt jaunas kolekcijas.

Markus Riva un viņa apģērbu līnija "LUCKY 1"

Mūziķis Markus Riva radījis savu T kreklu un cepuru sēriju ar nosaukumu “LUCKY 1”, par pamatu izmantojot tetovējumu, kas rotā ...

gallery icon
10

Taču pats viņš apģērbu pērk vai nu ārzemēs, vai internetveikalos. “Patiesībā es apģērbu pērku maz. Un Latvijā staigāt pa veikaliem ne visai patīk. To daru tikai tad, ja ir galēja nepieciešamība. Piemēram, esmu izgājis no mājas krekliņā, taču pēcpusdienā kļuvis vēss un man nav laika ieskriet mājās pēc siltākām drēbēm, tad dodos uz veikalu, lai nopirktu kādu džemperīti.”

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" svaigākajā numurā!