Slavenības
2020. gada 22. septembris, 06:57

Kimai Kardašjanai jau esot gatavs šķiršanās plāns no Kanjes Vesta

Jauns.lv

Zinātāji runā, ka realitātes šova zvaigznei Kimai Kardašjanai viss jau esot sagatavots, lai atliktu vien noformēt šķiršanos no vīra repera Kanjes Vesta. Pēc skandalozā paziņojuma par kandidēšanu uz ASV prezidenta amatu un vēl virknes citu dīvainu “Twitter” vēstījumu (to skaitā urinēšanas uz “Grammy” balvas tualetes podā) Kimas pacietības mērs esot pilns.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kima Kardašjana esot gatava šķirties no vīra Kanjes Vesta, viss jau esot saplānots, apliecina vārdā nenosaukti paziņas.

Šovbiznesa superpāra laulība esot uz iziršanas robežas jau vairāku mēnešu garumā. Šajā laikā Kanje aizsāka savu visnotaļ pretrunīgi vērtēto prezidenta amata kampaņu, kā arī pārsteidza sabiedrību ar neskaitāmiem dīvainiem “Twitter” ierakstiem.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

Kādā no atklāsmēm Kanje dalījās ar dziļi personisku stāstu, ka abi ar sievu esot gribējuši abortēt savu vecāko meitu Nortu, bet Kima pēdējā brīdī pārdomājusi un nolēmusi bērnu paturēt.

Kima Kardašjana un Kanje Vests ar meitu Nortu

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar vīru, reperi Kanje Vestu, ved meitu Nortu uz deju nodarbību.

gallery icon
10

Šī publiskā atzīšanās esot ievērojami sašūpojusi pāra laulību, taču abi ļoti cenšoties saglabāt attiecības un organizējot kopā pavadītas brīvdienas.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon
15

Kāds pārim tuvs draugs “New York Post” tenku lapai “Page Six” gan atklājis, ka par spīti visiem centieniem, Kima tomēr apsverot domu par šķiršanos.

Kanje Vests satiekas ar Donaldu Trampu

gallery icon
16

“Kimai jau ir gatavs šķiršanās plāns, taču viņa gaida kad Kanje tiks galā ar savu beidzamo epizodi,” noradījis paziņa, neprecizējot sīkāk, ko domājis ar “beidzamo epizodi”. Vai tas ir Vesta jaunākais skandāls ar urinēšanu uz “Grammy” balvas, ar ko viņš kārtējo reizi pārsteidzis savus fanus, komentārā pierakstot – “Ticiet man, es neapstāšos.”

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Kima Kardašjana un Kanje Vests ir četru kopīgu bērnu vecāki. Pārim ir divi bioloģiski bērni Norta (7) un Seints (4), savukārt divus jaunākos – Čikāgu (2) un Psalmu (1) – viņiem iznēsājusi surogātmāte.

Reperis Kanje Vests saplūcas ar paparaci Losandželosas lidostā

Amerikāņu reperim Kanje Vestam nākas stāties tiesas priekšā par kāda paparaci piekaušanu 2013. gada jūlijā pie Losandželosas lidostas. Mūziķis apgalvo, ...

gallery icon
22

Kanje cieš no bipolārajiem traucējumiem, nesenākajā “Twitter” ierakstā viņš publiskojis video, kurā urinē uz “Grammy” balvas. Savukārt kādā citā ierakstā viņš velta rindas savai vecākajai meitai Nortai: “Nortij, es dodos karā un lieku savu dzīvību uz frontes līnijas. Ja mani nogalinās, nekad neļauj baltajiem medijiem tev iestāstīt, ka es nebiju labs cilvēks. Kad cilvēki draud izraut tevi no manas dzīves, zini, ka es tevi mīlu.”

Kanje Vests ierodas uz prestižu modes skati maskējies kā noziedznieks

gallery icon
7

Šī nav pirmā reize, kad reperis ar saviem ierakstiem sociālajos tīklos raisījis strīdīgas diskusijas.

Pēc žēlīgās kampaņas par krēslu Ovālajā kabinetā, viņš sarakstīja virkni ar tagad jau dzēstiem tvītiem, kuros izvirzīja virkni pretenziju.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon
14

Vienā no tiem viņš pats bravūrīgi rakstīja, ka meklē šķiršanās iespējas no sievas, jo viņaprāt Kima bijusi neuzticīga un viņu krāpusi ar reperi Meek Mill. Reperis to noliedza, nosaucot par “absolūtākajām muļķībām”.

Kimas Kardašjanas un viņas ģimenes kristības Armēnijā

gallery icon
8

Kanje arīdzan apvainoja Kimu un viņas mammu Krisu Dženeri, nosaucot abas sievietes par “baltajām supermacistēm”, un Krisu salīdzināja ar Ziemeļkorejas diktatoru Kimu Čenunu.  

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kanje Vests MTV VMA 2015 balvu vakarā

2015. gada MTV mūzikas video balvu vakarā reperis Kanje Vests paziņojis, ka kandidēs 2020. gada ASV prezidenta vēlēšanās. Ja viņu ...

gallery icon
15

Vēlāk Kanje publiski atvainojās sievai, bet Kima lūdza līdzcietību vīra garīgo problēmu dēļ.