Slavenības
2020. gada 10. septembris, 12:12

Nesaki mammai! Kā Leonardo di Kaprio deviņdesmitajos gados no mātes slēpa, ka smēķē

Jauns.lv

2016. gadā Ekrāna ģildes balvu vakarā Leonardo di Kaprio ne no viena neslēpa, ka viņš ir pieskaitāms smēķētajiem. Tovakar aktieris kūpināja elektronisko cigareti gluži kā skurstenis. Taču bija laiks, kad viņš savu paradumu slēpa, jo īpaši no mammas. Savulaik viņš pat centies sarunāt “barterīšus” ar paparaci, lai tikai bildes ar cigaretēm nepublicētu un tās neredzētu mamma!

Leonardo di Kaprio mamma Irmelina

gallery icon
33

Kad Leonardo di Kaprio bija tikko pārkāpis 20 gadu slieksni, viņš bija gatavs darīt daudz ko, lai tikai mamma Irmelina Indenbirkena neuzzinātu, ka dēls smēķē. Pateicoties lomām tādās filmās kā “Romeo un Džuljeta” (“Romeo + Juliet”, 1996)  un “Basketbolista dienasgrāmata” (“The Basketball Diaries”, 1995), di Kaprio jau baudīja popularitātes virsotnes un viņa ikdienas gaitām sekoja līdzi paparaci. Reizēm gadījies arī pa kādam kuriozam gadījumam.

Leonardo Dikaprio smēķē

gallery icon
14

Turklāt Leo baidījās ne tikai no mammas, viņš arīdzan negribēja sabojāt savu labo tēlu. Di Kaprio bija liels tīņu elks. Simtiem un tūkstošiem meiteņu viņa plakāti bija guļamistabās pie sienas. Aktieris bija ļoti norūpējies par savu publisko tēlu un pavisam noteikti negribēja rādīt jauniešiem sliktu priekšzīmi. Bet smēķēt jauniešu paraugam nudien nepiedienētos!

foto: ddp images/ Vida Press
Leonardo di Kaprio filmā "Basketbolista dienasgrāmata".

Fotogrāfs Stīvs Eihers, kurš reklamē savu jauno grāmatu “In the Limelight: The Visual Ecstasy of NYC Nightlife in the ’90s”, atceras kādu visnotaļ kuriozu atgadījumu.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Leonardo di Kaprio filmā "Romeo un Džuljeta".

Intervijā “PageSix” fotogrāfs atklāj, ka 1994. gadā nofotografējis 20 gadu veco Leonardo naktsklubā “Club USA” kaut ko nopērkam no “cigarešu un saldumu pārdevējas”, taču uzlecošā zvaigzne nav bijis iepriecināts, ka pieķerts šajā darījumā.

foto: Reau Alexis/Sipa/Shutterstock/ Vida Press
Leonardo di Kaprio smēkē elektronisko cigareti.

Eihers atceras, ka di Kaprio pienācis pie viņa un uzrunājis: “Hei, vecīt, vai vari izdarīt man pakalpojumu un neizmantot šo fotogrāfiju? Tu vari fotografēt mani visu turpmāko vakaru.”

Breds Pits un Leonardo Dikaprio filmas "Once Upon a Time in Hollywood" uzņemšanas laukumā

Holivudas zvaigznes Breds Pits un Leonardo Dikaprio 2018. gada oktobrī režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas uzņemšanas laukumā.

gallery icon
18

Jautāts, kāds ir iemesls šim lūgumam, Leo godīgi atbildējis fotogrāfam: “Es pirku cigaretes, un es nevēlos, ka mana mamma uzzinātu, ka es smēķēju.”

Leonardo Dikaprio pārdod māju, ko nopirka par „Titānika” honorāru

gallery icon
10

Zināms, ka Holivudas zvaigzne, kas šogad novembrī svinēs 46. dzimšanas dienu, aizvien ir ļoti tuvs ar savu mammu Irmelinu.

2016. gada Santabarbaras starptautiskajā filmu festivālā arī Džonijs Deps “PageSix” izstāstījis atmiņu stāstu par to, kā tolaik vēl gados jaunais filmas “What’s Eating Gilbert Grape” (1993) kolēģis prasījis viņam cigaretes.

Leonardo Dikprio nolēma aiziet uz restorānu Edinburgā...

Aktieris Leonardo Dikaprio apmeklēja restorānu „Home” Edinburgā un ieturēja tur maltīti kopā ar fani Elīzu Lovelu. Visi restorānā strādājošie cilvēki ...

gallery icon
20

“Nē, es tev nedošu nevienu cigareti, kamēr tu turpināsi slapstīties no savas mātes, Leo,” viņš esot teicis di Kaprio.

Nu jau Leo sen vairs neslēpj savu nikotīna atkarību.

Leonardo Dikaprio brauc ar velosipēdu

Aktieris Leonardo Dikaprio manīts braucam ar velosipēdu Ņujorkas ielās nepilnas 24 stundas pēc tam, kad bija piedzīvojis autoavāriju. Di Kaprio ...

gallery icon
4