foto: ekrānuzņēmums no video
ASV likumsargi publicē komisku video, kurā redzams policistes cīniņš ar izsalkušu kazu
Trakā pasaule
2020. gada 8. septembris, 16:21

ASV likumsargi publicē komisku video, kurā redzams policistes cīniņš ar izsalkušu kazu

Jauns.lv

Džordžijas štata likumsargi ASV sociālajos tīklos publicējuši komisku video, kuru uzņēmusi policistes ķermenim piestiprinātā kamera. Tajā redzams policistes cīniņš ar ziņkārīgu un šķietami izsalkušu kazu, kura ieņēmusi policijas automašīnu un nodarījusi skādi dokumentiem.

Kā sestdien skaidroja Duglasas apgabala šerifa birojs, policiste bija devusies uz personas dzīvesvietu, lai izsniegtu pāris civilo dokumentu.

Pēc konstatēšanas, ka mājās neviena nav, viņa devusies atpakaļ uz automašīnu, kurā neilgajā laika posmā bija paspējusi ierausties kaza. Policistes sākotnējie centieni lopiņu izdabūt ārā no automašīnas bija nesekmīgi, turklāt dzīvnieks pamanījies sakošļāt automašīnā atstātos dokumentus.

foto: ekrānuzņēmums no video

Kā vēlāk skaidroja policiste, viņai ikdienā ir jāapmeklē daudz māju, turklāt nereti pagalmos ir nikni suņi, kuru dēļ viņa ierasti atstāj automašīnas durvis vaļā - lai ātrāk varētu paglābties.

"Viņa pat nespēja iedomāties, ka varētu atgadīties kas tāds!" teikts policijas ierakstā. "Lai gan policiste tika notriekta zemē, viņai šajā incidentā netika nodarīts fizisks kaitējums. Dienas beigās mēs visi nedaudz pasmējāmies un ceram, ka arī jūs to darat!"

Tēmas