foto: REUTERS/SCANPIX
Klusā diskotēka Bristoles parkā tiek pārtraukta, jo iedzīvotāji sūdzas par troksni
Trakā pasaule
2020. gada 6. septembris, 22:44

Klusā diskotēka Bristoles parkā tiek pārtraukta, jo iedzīvotāji sūdzas par troksni

Jauns.lv

Bristoles parkā Anglijā vasaras nedēļas nogalēs tika rīkotas klusās diskotēkas, kuru laikā sanākušie mūziku klausās caur austiņām, šķietami netraucējot apkārtējos ar trokšņošanu. Tomēr atklājies, ka apkārtējo māju iedzīvotājiem pat klusās diskotēkas bijušas par skaļu, tāpēc nācies šo iknedēļas izklaides pasākumu atcelt, ziņo "The Independent".

Policijai nācies ballētājus izkliedēt pēc tam, kad saņemtas sūdzības no vietējiem iedzīvotājiem, kuri sūdzējušies, ka izklaides parkā, kuras turklāt aizritējušas bez jebkādām oficiālām atļaujām un licencēm, bijušas tik skaļas, ka viņi nav spējuši naktī pagulēt.

Papildu troksni radījuši ģeneratori, transportlīdzekļi un kliedzoši cilvēki. Sūdzību iesniedzēji piebilda, ka pēc ballītēm parkā atraduši stiklus un ekskrementus, turklāt izklaides pasākumos nav ievēroti sociālās distancēšanās noteikumi.

Pilsētas pārvaldes pārstāvis norādīja, ka šādiem pasākumiem Bristolē vajadzētu būt izskaustiem jau saknē. Notikušā sakarā policijai nu piešķirtas pilnvaras izkliedēt parkā sapulcējušos cilvēkus laika posmā no sestdienas plkst. 18 līdz svētdienas plkst. 18.