Slavenības
2020. gada 28. augusts, 12:12

Klīst runas, ka Bredam Pitam romāniņš ar 27 gadus vecu Džolijas līdzinieci

Jauns.lv

Aktieris Breds Pits (56) manīts Francijas "Le Castellet” lidostā kopā ar 27 gadus veco vācu izcelsmes modeli Nikolu Poturalski, kas vizuāli līdzinās Holivudas zvaigznes bijušajai dzīvesbiedrei Andželinai Džolijai.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Pāris šajā lidostā ieradās ar privāto lidmašīnu. Vispirms viņi mērojuši ceļu no Losandželosas uz Šarla de Gola lidostu Parīzē, bet pēc tam uz nelielo "Le Castellet”.

Aktieris, kurš gada sākumā noliedza baumas, ka viņu vienotu romantiskas attiecības ar aktrisi Āliju Šovkatu, kopā ar gados jauno modeli ieplānojis uzturēties Miravalas pilī, kuru viņš kopā ar Andželinu Džoliju 2011. gadā nopirka par 67 miljoniem ASV dolāru.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon

Lidostā Breds Pits manīts ar baltu aizsargmasku un sev raksturīgo cepurīti – naģeni galvā. Viņš bija ģērbies baltā T kreklā, zaļā kreklā un haki krāsas garajās biksēs.

Viņš centās izskatīties stilīgi, ierodoties Francijas dienvidos, kur paredzējis pavadīt laiku kopā ar Nikolu.

Žurnāla "OK!” amerikāņu izdevums citē aculiecinieku teikto, ka pirms iekāpšanas privātajā lidmašīnā abi esot uzvedušies kā "iemīlējušies tīņi”.

„Viņi skūpstījās, un Breds pret viņu bija ārkārtīgi uzmanīgs,” norādīja vārdā nenosauktais informators. „Viņš bija daļēji publiskā vietā, taču viņu pārāk neuztrauca, ka cilvēki viņu var redzēt. Viņa ir īsta skaistule, un acīmredzams, ka ievērojami jaunāka.”

Breda Pita greznā 35 istabu pils atrodas Korrensas ciematā Francijas dienvidos. Savulaik aktieris kopā ar Džoliju mēdza tur pavadīt brīvdienas, un tieši tur abi 2014. gadā svinēja kāzas.

Pagaidām maz ir zināms par vācu skaistules un amerikāņu aktiera draudzību. Zināms, ka Nikola regulāri publicē savas jaunākās fotogrāfijas „Instagram” blogā, kam ir 118 000 sekotāju.

Modelei ir dēls. Viņas fotogrāfija bijusi publicēta uz žurnāla „Elle” vāka. Viņai ir līgums ar aģentūru „Next Management” Losandželosā un „A Management” Vācijā.

Aizvadītajā mēnesī Nikola brīvdienas pavadījusi Ibicā. Par savām mājām viņa dēvē Berlīni, Vācijā.

Viņa ir ne tikai skaita, bet arī gudra jauna sieviete. Viņa tekoši runā piecās valodās. Nikolas dzīslās rit arī poļu asinis, par ko liecina viņas uzvārda izcelsme. Nikola pati savu statusu pagaidām ir pozicionējusi, kā brīvu.

13 gadu vecumā viņa gribējusi kļūt par jūras biologu, taču Disnejlendā Parīzē viņu ievērojis talantu aģents. Vēcāki atļāvuši meitenei kļūt par modeli.