Toms Krūzs ierodas Londonā ar melnu helikopteru

gallery icon
20
Slavenības
2020. gada 27. augusts, 17:28

Aizsargmaskas noder arī citiem mērķiem - Toms Krūzs paslēpj seju un vēsā mierā aiziet uz kinoteātri

Jauns.lv

Holivudas aktieris Toms Krūzs padalījies ar jautru video, kur redzams, vizināmies pa Londonu taksometrā, bet pēc tam ar aizsargmasku uz sejas, citu neatpazīts, aiziet uz "BFI IMAX" kinoteātri noskatīties jauno filmu „Tenet”.

View this post on Instagram

Big movie. Big screen. Loved it.

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

Runā, ka koronavīrusa karantīnas laiku Holivudas aktieris Toms Krūzs (58) pavadījis „Saint Hill Manor” muižā Rietumsaseksā. Savukārt nesen aktieris apmeklējis Londonu un, ievērojot visas prasības, publiskās vietās licis aizsargmasku. Tā palīdzējusi viņam palikt arī fanu neatpazītam. Tā Krūzs vēsā angļu mierā aizgājis uz visnotaļ kuplā skaitā apmeklētu kinoteātri un baudījis filmas „Tenet” pirmizrādi.

foto: Instagram
Toms Krūzs Londonā.

Toma Krūza video sākas ar epizodi, kur viņš taksometrā pabrauc garām Bakingemas pilij un pamāj ar roku bariņam meiteņu uz velosipēdiem. Un viņas aktieri atpazinušas.

„Kā tas ir iespējams? Es taču esmu maskā!” – ir neizpratnē aktieris.

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!

gallery icon
87

Pēc tam Krūzs piestāj pie kinoteātra, kur iepozē pie filmas „Tenet” reklāmas plakāta un saka: „Klāt esam... atpakaļ kinoteātrī!”

Nākamajā epizodē aktieris redzams sēžam kinozālē līdzās citiem skatītājiem. Visu kinomīļu sejas klāj maskas.

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

gallery icon
34

Pēc Kristofera Nolana filmas „Tenet” īpašā seansa noskatīšanās Toms Krūzs aplaudējot saka: „Lieliski būt atpakaļ kinoteātrī. Man patika!”

Toms Krūzs nesen atsācis darbu pie franšīzes „Neiespējamā misija” septītās un astotās filmas. Darbs notiek „Warner Bros” studijā Hertfordšīras grāfistē Anglijā.

Toms Krūzs Britu kino balvu ceremonijā Londonā

„Viņš ar seju iekritis bišu stropā vai arī veicis plastisko operāciju!” – pie šāda slēdziena nonākuši Holivudas superzvaigznes Toma Krūza ...

gallery icon
12

Filmēšana varēja atsākties pēc tam, kad Lielbritānijas valdība deva zaļo gaismu ražošanai, jo filmas veidotāji bija atbrīvoti no vairākiem konkrētiem karantīnas noteikumiem.

Pēc pārrunām valdība paziņoja, ka ļauj „nelielam skaitam” aktieru un komandas biedru ceļoti uz Lielbritāniju, neievērojot 14 dienu karantīnu.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon
26

Šiem cilvēkiem jāstrādā un jādzīvo kontrolētā, no ārpasaules „izolētā” vidē, īpaši šim nolūkam izbūvētā filmēšanas laukumā.