foto: Pixabay.com
Vīruss kā svētība: inficēšanās ar Covid-19 uz visiem laikiem maina divu ASV sieviešu dzīves
Ilustratīvs foto.
Trakā pasaule
2020. gada 6. augusts, 06:08

Vīruss kā svētība: inficēšanās ar Covid-19 uz visiem laikiem maina divu ASV sieviešu dzīves

Jauns.lv

Aizkustinoši notikumi Covid-19 pandēmijas laikā risinājušies Nebraskas štatā ASV, kur divas māsas satikās pēc vairāk nekā 50 gadus ilgušas nošķirtības. Viena no māsām inficēšanos ar jauno koronavīrusu tagad nodēvējusi par svētību, jo tas palīdzēja viņai satikt savu tuvo radinieci.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

ASV mediji vēstī, ka 73 gadus vecā Dorisa Kripena maijā inficējās ar Covid-19, un slimība padarīja viņu aizvien vājāku un vājāku, tāpēc reiz viņa nokrita un salauza roku. Pēc koronavīrusa uzveikšanas viņa tika nogādāta vietējā rehabilitācijas centrā stundas brauciena attālumā no savām mājām Linkolnā.

Izrādījās, ka šajā vietā daudzus gadus strādājusi Dorisas 53 gadus vecā māsa Beva Boro, kura vienu dienu pacientu sarakstā pamanīja pazīstamu vārdu. “Es nodomāju: “Ak, Dievs, man šķiet, ka tā ir mana māsa!”” viņa pastāstīja CNN. Vēlāk sievietes aizdomas apstiprinājušās.

Abām māsām, kuras nu beidzot ir kopā, ir viens tēvs, bet dažādas mātes. Viņas ne reizi nebija viena otru satikušas, lai gan ir veltījušas daudz laika meklēšanai.

Kripena, kura pārciestās infekcijas dēļ piedzīvoja daudz sāpju, notikušo nodēvējusi par svētību, jo tas palīdzējis viņai atgūt savu ģimeni. “Tas atsver visu,” viņa sacījusi, turot savas māsas roku.

Kā zināms, ASV ir vislielākais Covid-19 inficēšanās gadījumu skaits pasaulē. Šobrīd infekcija apstiprināta teju pieciem miljoniem cilvēku, bet gandrīz 160 000 ir zaudējuši dzīvību cīņā ar vīrusu.

Posts, ko pasaulei atnesa jaunais koronavīruss

gallery icon
31