Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Skandāls slavenās baletdejotājas Ilzes Liepas ģimenē
Slavenā baletdejotāja Ilze Liepa 2008. gadā.
Slavenības

Skandāls slavenās baletdejotājas Ilzes Liepas ģimenē

Jauns.lv

Krievijā dzīvojošās latviešu baletdejotājas Ilzes Liepas bijušais vīrs Vladislavs Pauļuss apgalvo, ka slavenā balerīna dara visu, lai atņemtu viņa tiesības uz abu bērnu. Tikmēr Ilze Liepa bijušo lauleni sauc par meli un apšauba viņa garīgo veselību.

Skandāls slavenās baletdejotājas Ilzes Liepas ģime...

Ilze Liepa un toreizējais uzņēmuma „Coca-Cola” top menedžeris Vladislavs Pauļuss iepazinās minerālūdens reklāmas klipa filmēšanas laikā. Abi apprecējās 1999. gadā, bet 2011. gadā pārim piedzima ilgi gaidītais pirmais bērniņš. Ģimene par bērniņu bija tik laimīga, ka mazulītei deva vārdu Nadežda (tulkojumā no krievu valodas nozīmē — Cerība). Taču pēc trim gadiem pāris izšķīrās un Ilze Liepa presei paziņoja: „Es neredzu iespēju turpināt attiecības. Tāpēc es izlēmu iesniegt šķiršanos.”

Tagad, divus gadus vēlāk, Ilze Liepa un Vladislavs Pauļuss nespēj vienoties par bērnu. Meitiņas Nadeždas tēvs apgalvo, ka Ilze Liepa liedz viņam tikties ar meitu, un pat gatava “atpirkt” viņa tiesības uz bērnu. “Ilzes advokāti man piedāvāja divas versijas. Viena – man ir tiesības tikties ar bērnu uz divām stundām reizi mēnesī mātas klātbūtnē. Taču Ilzes draudzene man privātā sarunā atklāja, ka Ilze uzstājot, lai es šo iespēju neizmantotu. Jo otrs priekšlikums ir šāds – Ilze piedāvāja atdot man savas daļas uz mūsu kopējo īpašumu, ja es pazudīšu no viņas dzīves. Tāda lūk, maiņa - īpašums pret bērnu. Šajā vienošanās bija vēl viens punkts - Ilze grib meitai nomainīt uzvārdu uz savējo! Protams, es šo priekšlikumu nepieņēmu un vērsos tiesā, lai atjaunotu savas tiesības uz bērnu,” Krievijas izdevumam “7 dienas” stāstījis Vladislavs Pauļuss.

Viņš arī atklāja, ka centies bijušo sievu vest pie prāta. “Neskaitāmas reizes rakstīju Ilzei vēstules, lūdzu samierināties, solīju laboties, uzņēmos visu vainu. Taču no viņas puses – kapa klusums. Jā, bijušas dažas atbildes reakcijas. Piemēram, vēstījums: “Pazūdi no mūsu dzīves!” Kā arī, uz īsziņu, kurā apsveicu meitiņu jubilejā un vaicāju, kā nodot dāvanu, saņēmu atbildi: “Vācies prom!” stāstījis Pauļuss.

Savukārt Ilze Liepa, reaģējot uz bijušā vīra apgalvojumiem, nupat Krievijas presei pavēstīja: “Tas tikai lielu reizi pierāda, ka es visu izdarīju pareizi. Neviens sevi cienošs vīrietis publiski neizteiktos par sievieti, ar kuru reiz dzīvojis kopā. Turklāt vēl totāli melot no pirmās līdz pēdējai rindiņai. Viss, ko viņš saka – necienīga un nevesela cilvēka liekulīgi meli. Un pats pārsteidzošākais, ka tas viss parādījies tieši tad, kad tiesā iesniedzu prasību par mūsu kopīgā īpašumu sadalīšanu. Dīvaina sakritība, vai ne?”

Baletdejotāja arī nokomentēja Vladislava Pauļusa apgalvojumu, ka viņa liedzot tikties ar meitu. “Viss, ko viņš saka, vienkārši ir smieklīgi. Divu gadu laikā šis cilvēks pie savas meitas atnāca tikai vienu reizi. Vienkārši toreiz, kad mēs vēl sākām runāt par šķiršanos, viņš apsolīja: “Ja tu iesniegsi šķiršanos, es tevi apliešu ar dubļiem no galvas līdz kājām.” Nu, lūk, tagad to viņš arī dara,” Ilzi Liepu citē izdevums “Komsomoļskaja Pravda”.

Kasjauns.lv/Foto: No izdevniecības Rīgas viļņi arhīva


Tēmas