foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
FOTO: Kima Kardašjana - vai tiešām topošā ASV pirmā lēdijā?
Vai topošais ASV pirmais pāris?
Slavenības
2020. gada 12. jūlijs, 09:58

FOTO: Kima Kardašjana - vai tiešām topošā ASV pirmā lēdijā?

Jauns.lv

ASV Neatkarības dienā, šā gada 4. jūlijā, savā "Twitter” kontā reperis un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas vīrs Kanje Vests paziņoja, ka grasās kandidēt prezidenta vēlēšanās. Viņš savu izvēli pamatoja šādiem vārdiem: "Mums tagad jāīsteno Amerikas solījums, uzticoties Dievam, apvienojot mūsu redzējumu un ceļot nākotni. Es kandidēšu uz Savienoto Valstu prezidenta amatu.”

Šis paziņojumus daudzus pārsteidza, tomēr nedrīkst aizmirst, ka jau iepriekš pasaulslavenais mūziķis paudis nostāja, ka kādu dienu viņš to varētu darīt.

2015. gadā MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā mūziķis izteica skaļu paziņojumu. "Un jā, kā jūs to, iespējams, uz šo brīdi esat nojautuši, esmu nolēmis 2020. gadā kandidēt prezidenta vēlēšanās,” viņa vārdus citēja izdevums "Billboard”. Vēlāk Vests norādīja, ka ir nopietni nodomājis kandidēt uz prezidenta amatu, bet nedarīs to ātrāk par 2024. gadu.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Tam sekoja Vesta slavenā vizīte Baltajā namā 2018. gada oktobrī, kad ar cepuri, kuras uzraksts vēstīja „Make America Great Again” („Padarīsim Ameriku atkal lielisku”) galvā viņš tikās ar prezidentu Trampu. „Tramps ir uz sava varonīgā ceļa patlaban,” prezidenta slavināšanu citēja portāls „BuzzFeed News”.

Tomēr ASV sabiedrība ne mazāk šūmējas par faktu, ka Vesta ievēlēšanas gadījumā par pirmo lēdiju kļūtu armēņu izcelsmes amerikāņu realitātes šovu zvaigzne, uzņēmēja, TV personība, modele un aktrise Kima Kardašjana.

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75

Cita uzskata, ka atšķirību starp tagadējo pirmo lēdiju Melāniju Trampu un Kimu Kardašjanu neesot pārāk daudz, jo abas pat interneta dzīlēs ir atrodamas pornogrāfiska rakstura materiālos, tomēr citi argumentē, ka Kardašjanas popularitāte visā pasaulē un vēlme publiski izrādīt atkailinātu ķermeni sasniedz pavisam citus apmērus nekā potenciālās pirmās lēdijas priekšgājējas.

Melānijas Trampas dzīve un satriecošais stils

Slovēņu modele Melānija Trampa ir ASV prezidenta Donalda Trampa trešā sieva un viņa jaunākā dēla Barona māte.

gallery icon
66

Kima Kardašjana grādīgos nelieto, ja nu tikai reizēm

gallery icon
15

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006. gadā

Kima Kardašjana un Parisa Hiltone 2006 gadā.

gallery icon
17