Slavenības
2020. gada 9. jūlijs, 05:45

Džonijs Deps tiesā pastāsta, ka devis marihuānu savai 13 gadu vecajai meitai

Jauns.lv

Džonijs Deps pastāstījis, kā reiz iedevis pamēģināt marihuānu savai meitai Lilijai-Rouzai, kurai tolaik bijis vien 13 gadu. Šādu atzīšanos aktieris izteicis tiesas sēdē šajā otrdienā. Londonā sākusies Džonija Depa (57) tiesas prāva pret bijušo dzīvesbiedri aktrisi Amberu Hērdu (34). “Karību jūras pirātu” zvaigzne vaino bijušo sievu apmelošanā.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8

Tiesas sēdē Džonijam Depam vajadzēja atklāt vairākas savas privātās dzīves epizodes. To skaitā viņš pastāstījis par meitu, kura pasaulē nākusi viņa 14 gadus ilgajās attiecībās ar franču aktrisi, modeli un dziedātāju Vanesu Paradī. Deps atzinies, ka iedevis tolaik 13 gadu vecajai meitai Lilijai-Rouzai pamēģināt narkotikas. Taču viņš esot to darījis, lai pasargātu meitu. Lai parādītu, kāda ir to briesmīgā iedarbība. Kā uzskata pats Deps, viņš to darījis kā atbildīgs tēvs.

Lilija-Rouza Depa „Chanel” modes skatē Augstās modes nedēļā Parīzē

Džonija Depa 17 gadus vecajai meitai modelei Lilijai-Rouzai melodijai Depai bija uzticēts noslēgt modes nama „Chanel” skati. Viņa demonstrēja līgavas ...

gallery icon
9

Džonijam Depam savulaik bijusi postoša tieksme pēc nelegālajām vielām. Viņš atzina, ka lietojis visas zināmās narkotikas. Runājot par savu tumšo pagātni, viņš pastāstījis, ka pusaudža gados pirmo reizi pamēģinājis vienas no savai mātei piederošajām psihotropajām vielām.

Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā

Aktieris Džonijs Deps bāros, restorānos un alkohola reibumā.

gallery icon
11

“Mamma reiz man palūdza atnest viņas psihotropās tabletes. Es vienu paņēmu un sapratu, ka man tas ir vienīgais veids, kā mazināt sāpes,” izteicies aktieris.

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon
10

“Es vienmēr esmu interesējies par kultūru un daudziem rakstniekiem, tajā skaitā arī par Džefriju Čoseru, kurš bija opija lietotājs, kā arī par Tomasu de Kvinsiju, kurš ir grāmatas “Angļa, kurš lieto opiju, atzīšanās” (“Confessions of an English Opium-Eater”) autors,” pastāstījis Deps.

Džonijs Deps un Vanesa Paradī

gallery icon
32

Aktieris piebildis, ka Hanters S. Tompsons, kurš nomira 2005. gadā, bijis viņa elks. Deps arīdzan izteicis pateicību mūziķim Eltonam Džonam par to, ka viņš palīdzējis aktierim uzsākt no narkotikām brīvu dzīvi.

Deps atzinies, ka kopdzīves laikā ar Vanesu Paradī regulāri lietojis aizliegtās vielas. Pāris izšķīrās 2012. gadā, pēc tam, kad aktieris iemīlējās filmas “Ruma dienasgrāmata” (“The Rum Diary”) kolēģē Amberā Hērdā.

Džonijs Deps un Ambera Hērda, apmeklējot filmas „The Rum Diary” reklāmas pasākumus

gallery icon
18