Ekstrēmo pārvērtību šova “Operācija: Jauna dzīve” atlase

2020. gada 4. jūlijā norisinājās kanāla TV3 vērienīgā ekstrēmo pārvērtību šova “Operācija: Jauna dzīve” atlase, kurā no vairāk nekā 1300 ...

gallery icon
96
2020. gada 6. jūlijs, 18:50

FOTO: ļaudis pulcējas pašmāju ekstrēmo pārvērtību šova atlasē

Jauns.lv

Sestdien, 4. jūlijā, norisinājās kanāla TV3 vērienīgā ekstrēmo pārvērtību šova “Operācija: Jauna dzīve” atlase, kurā no vairāk nekā 1300 pretendentiem izvēlētie 50 dalībnieki visdrosmīgākajos veidos bija gatavi pierādīt, kādēļ tieši viņi ir pelnījuši uzsākt jaunu dzīvi.

Jau oktobrī kanāla TV3 skatītāju vērtējumam tiks nodots vērienīgais ekstrēmo pārvērtību šovs “Operācija: Jauna dzīve”, kuram jūnijā izsludinātajā pieteikšanās posmā pieteicās vairāk nekā 1300 pretendentu, starp kuriem 88 procenti bija sievietes, kuras vēlējās uzlabot savas fiziskās nepilnības.

“Skaistums ir nedefinējams jēdziens, tādēļ žūrijas uzdevums nekādā ziņā nebija uzmeklēt nesimpātiskākos cilvēkus, lai padarītu viņus skaistus pēc vispārpieņemtiem standartiem. Bet gan, ņemot vērā medicīnas iespējas un profesionāļu redzējumu, no kandidātiem izvēlēties tos pretendentus, kuri visvairāk atbilst šova nosaukuma otrajai daļai, proti, kuriem operācijas un pārējo, tai skaitā psiholoģisko, konsultāciju un šovā iekļauto aktivitāšu kopums var likt pamatus jaunai dzīvei,” par atlases kritējiem dalās šova producente Aija Strazdiņa.

Atlasē, kas norisinājās dzīvē, nokļuva vien 50 dalībnieki, kuri tika aicināti sagatavot 2 līdz 3 minūšu garu priekšnesumu brīvā formātā, kas pārliecinātu, kādēļ tieši viņš ir pelnījis piepildīt savu sapni par jaunu dzīvi. Žūrija dalībnieku vērtēja, atrodoties otrpus ekrānam citā telpā, ja dalībnieks sekmīgi tika galā ar šo uzdevumu, viņš tika aicināts stāties žūrijas priekšā, lai iepazītos tuvāk ar speciālistiem un atbildētu uz viņu jautājumiem.

Žūrijas sastāvā bija plastiskās ķirurģijas speciālists Vadims Kļimecs (“Lipex”),  zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks (“Confidential”), psiholoģe Inga Bērziņa un fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina.

Šova pretendentu vidū bija daudzbērnu māmiņa, kura uz atlasi bija ieradusies kopā ar visiem astoņiem bērniem, dzejniece, kas deklamēja savu dzeju par pārvērtībām, kāds dalībnieks, kurš palicis bez auss, kāda dāma uz šova atlasi bija speciāli ieradusies no Šveices. Starp potenciālajiem dalībniekiem bija arī TV ekrānā jau iepazītas personas - raidījumu vadītāja Jeļena Gricuka, kā arī šova “Lauku sēta” 6. sezonā iepazītā Dace Bullīte, šovu dalībniece Liene Baltruka.

Par piedzīvoto atlasē stāsta šova producente Aija Strazdiņa: “Klātienes atlase izvērtās par dziļi emocionālu pārdzīvojumu ne tikai dalībniekiem, bet arī žūrijas locekļiem, kuriem ne reizi vien nācās valdīt asaras, uzklausot dalībnieku dzīvesstāstus, tāpēc gan eksperti, gan šova veidotāji vēlas teikt  paldies dalībniekiem par iedvesmojošo atklātību - gan fiziskā, gan psiholoģiskā ziņā. Apzinoties, ka seši laimīgie, kuriem tiks dāvāta iespēja bez maksas saņemt vairākas plastiskās ķirurģijas operācijas, kā arī citas nepieciešamās medicīniskās manipulācijas, un iegūt jaunu, žilbinošu smaidu, būs ne tikai realizējuši sapni, kas vēl nesen bijis neaizsniedzami tāls, bet arī ar savu uzdrīkstēšanos atklāties kameru un skatītāju priekšā kalpos par piemēru un iedvesmas avotu citiem - spēja, kas nav galvenais - fiziski un, kas daudz svarīgāk - garīgi atkailināties ekspertu priekšā ir novērtējama vairāk kā atzinīgi un kalpo par sava veida jaunas dzīves iespējamības garantu.”

Starp dalībniekiem, kuri ieradās uz klātiene atlasi, žūrija izvēlējās 18 drosmīgos, kuri tiks aicināti uz fināla cīņu, piedaloties dažādos fiziskos un emocionālos pārbaudījumos, lai nokļūtu starp tiem sešiem laimīgajiem, kuriem tiks veiktas ekstrēmas pārvērtības.