Trakā pasaule
2020. gada 26. jūnijs, 13:33

Krievu māksliniece iemanto 4,6 miljonus sekotāju, pateicoties dīvainām un pārdomas rosinošām fotogrāfijām

Jauns.lv

25 gadus vecā krievu māksliniece Jeļena Šeidlina savā “Instagram” kontā aicina sekotājus ieskatīties savā radošajā, ļoti savādajā un dīvainajā fantāziju pasaulē. Viņas neparastās fotogrāfijas piesaistījušas jau 4,6 miljonus lielu sekotāju skaitu.

Šeidlinas fotogrāfijas nav klasiski skaistas, kā ierasts redzēt. Viņa savu mākslu iznes pavisam citā līmenī. Šeidlina savos darbos apvieno fotogrāfiju ar digitālo mākslu, modi un grima mākslu.

Jaunās mākslinieces idejas un darbu kompozīcijas bieži vien liek justies neomulīgi, taču fotogrāfijas nenoliedzami ir iespaidīgas. Tās rosina domāt un diskutēt. Viņas darbi nekad nav vienmuļi un blāvi. Šeidlina izmanto košas krāsas, un viņas sirreālie mākslas darbi skar sociāli svarīgas tēmas ar dziļāku vēstījumu.

Pateicoties savdabīgajam pasaules redzējumam, ko šī māksliniece, modele, fotogrāfe, blogere un grima meistare atspoguļo fotogrāfijās, viņa ieguvusi 4,6 miljonus “Instagram” bloga sekotājus.

Piedāvājam aplūkot vairākus no viņas iespaidīgākajiem darbiem, kas palīdzēs rast atbildi, kāpēc jaunā sieviete ir tik populāra.

View this post on Instagram

These men are ruthless and vicious.

A post shared by Ellen Sheidlin (@sheidlina) on

Tēmas