Slavenības
2020. gada 25. jūnijs, 21:16

Eltona Džona bijusī sieva vērsusies pret dziedātāju Augstākajā tiesā

Jauns.lv

Sera Eltona Džona bijusī sieva Augstākajā tiesā uzsākusi pret dziedātāju tiesvedību.

Vāciete Renāte Blauela, kurai gadu desmitiem izdevies izvairīties no sabiedrības uzmanības, pagājušajā nedēļā iesniegusi dokumentus, lai vērstos tiesā pret Eltonu Džonu, ziņo "Daily Mail".

Blauelas advokāts neatklāja medijam, kāpēc viņa vēršas tiesā pret savu bijušo vīru, taču norādīja, ka viņa cer "to atrisināt draudzīgi".

Eltons Džons ar ģimeni Romā

Mūziķis Eltons Džons ar laulāto draugu kinorežisoru Deividu Fērnišu un dēliem Zahariju un Eliju bauda pavasara brīvdienas Romā.

gallery icon
16

Lai gan pieteikuma iemesls nav zināms, medijs norāda, ka tas, iespējams, darīts saistībā ar privātumu vai, lai tiktu pārtraukta kāda noteikta materiāla publiskošana.

Skaņu inženiere Blauela ar Eltonu iepazinās 1983. gadā viņa albuma "Too Low for Zero" ierakstīšanas laikā. Abi apprecējās tradicionālā ceremonijā baznīcā Valentīna dienā 1984. gadā Sidnejā. 

Tā precējās Eltons Džons

Tieši deviņus gadus pēc civilo partnerattiecību reģistrēšanas sers Eltons Džons un Deivids Fērnišs noslēdza likumīgu laulību. Viņu kāzas apmeklēja arī ...

gallery icon
40

Eltons tolaik bija 36 gadus vecs un plānoja doties turnejā pa Austrāliju. Kopš tā laika dziedātājs kļuvis par pasaulē atpazīstamāko geju, taču daudzus gadus viņš neatzina savu seksuālo orientāciju.

Aptuveni 2000. gadā, kad pāris izšķīrās, Eltons Džons publiski atzina, ka ir gejs. Kopš tā laika Blauela nav parādījusies publikā, bet Eltona Džona 2019. gadā iznākušajā biogrāfijā dziedātājs atklāja sāpes, kuras jutis, kad norobežojies no sievas, cenšoties samierināties ar savu seksualitāti.