Slavenības
2020. gada 19. jūnijs, 13:41

Princis Harijs un hercogiene Megana atgriežas Lielbritānijā

Jauns.lv

Kāds no Saseksas hercogu paziņām izdevumam “Life & Style” izstāstījis, ka Harijs un Megana pieņēmuši lēmumu pamest Kaliforniju, uz kurieni bija pārcēlušies no Kanādas. Britu faniem par prieku, laulātais pāris nolēmis atgriezties Lielbritānijā, savā kotedžā Vindzorā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Šie jaunumi gan nenozīmē, ka princis Harijs un hercogiene Megana nolēmuši atkāpties no agrāk pieņemtā lēmuma par atteikšanos no karalisko pienākumu pildīšanas, un plānotu palikt Lielbritānijā uz pastāvīgu dzīvi. Kā norādījis anonīmais ziņotājs, Saseksas hercogi savā Frogmoras kotedžā pavadīs no pusotra līdz diviem mēnešiem. Kur viņi dosies dzīvot pēc tam, pāris vēl nav viennozīmīgi nolēmis.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Kā jau ziņots agrāk, viņu dzīve Kalifornijā nav izrādījusies tik mierpilna, kā pāris bija cerējis. Sākotnēji ierodoties Amerikā, viņi nonāca karantīnā valstī noteikto koronavīrusa pandēmijas ierobežojumu dēļ. Kopš šī brīža jaunā ģimene greznajā villā Malibu piekrastē dzīvojuši absolūtā izolācijā no ārpasaules, nesatiekot ne draugus, ne radus.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

Īpaši par to sarūgtināta bijusi Megana, jo nav varējusi satikties ar saviem Holivudas draugiem, par ko tik ilgi bija sapņojusi. Pat Meganas mamma, kas dzīvo turpat netālu, tikai nesen pirmo reizi vairāku mēnešu laikā drīkstējusi apciemot meitu.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Taču iemesli Kalifornijas pamešanai ir pavisam citi. Pāris pirmo reizi par to nopietni aizdomājies pēc tam, kad virs īpašuma, kuru viņi īrē, regulāri sākuši lidot paparaci vadīti droni, kas filmēja un fotografēja pāra privāto ikdienu. Reiz kāds no droniem atradies tieši virs Meganas un viņas gadu vecā dēla galvas, kad mamma ar bērnu spēlējusies pie baseina.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Taču pēc tam situācija kļuvusi vēl bīstamāka. Valstī sākušies protesti, kas saistīti ar vairākkārt tiesātā afroamerikāņa Džordža Floida nāvi, kurā vaino baltādainā policista rīcību. Ar protesta akcijām viss nav aprobežojies, valstī sākušās masu nekārtības, kuru laikā tiek demolēti un aplaupīti veikali un bagātnieku mājas. Nemiernieki bija nonākuši arī līdz elitārajam rajonam, kurā dzīvo Harijs un Megana. Tieši tad princis Viljams ieteicis brālim ar ģimeni kaut vai uz laiku pārcelties uz drošāku vietu, un piedāvāja atgriezties Lielbritānijā.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Baumo, ka pēc tam princis un hercogiene domājot kādu laiku padzīvot Austrālijā, kur pagaidām viss ir mierīgi.  

Megana un Harijs apskauj fanus Austrālijas un Jaunzēlandes vizītes laikā

gallery icon
18
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās