Slavenības
2020. gada 6. jūnijs, 08:01

Princis Viljams esot nopietni noraizējies un iesaka Harijam atgriezties Londonā

Jauns.lv

Prinča Harija (35) un hercogienes Meganas (38) dzīve saulainajā Kalifornijā tikai no malas izskatās brīva un bez raizēm.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Patiesībā Saseksas hercogs un hercogiene ik dienu cieš no uzmācīgiem reportieriem, kas virs viņu mājas laiž dronus, filmē un fotografē pāra ikdienu. Jauno ģimeni apaļas 24 stundas diennaktī uzmana apsardzes dienests, kas specializējies Holivudas zvaigžņu drošības jautājumos. Šādi pakalpojumi hercogiem izmaksā aptuveni 8,5 tūkstošus dolāru dienā!

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Īpaši grūta pārcelšanās uz Losandželosu izrādījusies princim Harijam – viņš ne tikai katru dienu lauza galvu, kā apgādāt savu ģimeni, bet arī ļoti skumst pēc dzimtās Londonas, saviem britu radiniekiem un draugiem.

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27

Šajā grūtajā brīdī jaunākajam brālim atbalstu sniedzis 37 gadus vecais princis Viljams. Sarunā ar izdevumu „Us Weekly” kāda karaļnamam pietuvināta persona pastāstījusi, ka Viljams gandrīz katru dienu sazinās ar Hariju un ļoti par viņu pārdzīvo. Nesen viņš pat ieteicis mazajam brālim atgriezties dzimtenē.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

„Pārcelšanās uz dzīvi svešā zemē nekad nav viegla. Harijs nedomāja, ka būs jāsaskaras ar tik daudz problēmām. Viljams un Harijs bieži pārrunā šīs tēmas. Viljams pat brālim ieteicis atgriezties Londonā vai kopā ar ģimeni pārcelties uz kādu drošāku vietu. Viņš raizējas par Harija labklājību un drošību,” norādījis zinātājs.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Zināms, ka Harijs regulāri sazinās ar savu 94 gadus veco vecmāmiņu. Karaliene Elizabete II arī ļoti pārdzīvo par mazdēlu, vienmēr prasa, vai viņiem ar Meganu viss ir kārtībā, kā arī piedāvā Harijam vērsties pie viņas pēc palīdzības, ja rodas nepieciešams.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Zinātājs piebildis, ka Saseksas hercogam sākotnēji bijušas nereālas cerības, kas saistītas ar pārcelšanos uz ASV, un viņš uz dzīvi Losandželosā raudzījies caur „rozā brillēm”. Runā, kā Harijs un Megana jau aizdomājušies par pārcelšanos uz kādu mierīgāku vietu, taču pagaidām lēmumu nav vēl pieņēmuši un turpina īrēt Holivudas aktierim, komiķim un producentam Taileram Perijam piederošo 18 miljonus dolāru vērto grezno villu.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5

Atgādināsim, ka brāļu Harija un Viljama attiecības ievērojami pasliktinājās pēc tam, kad Saseksas hercogi paziņoja par lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākumiem. Taču salīdzinoši nesen brāļiem tomēr izdevies sakārtot attiecības. Kāds no paziņām zina teikt, ka abus satuvinājusi tēva slimība. 71 gadu vecajam princim Čārlzam martā konstatēja koronavīrusu, kuru viņš gan izslimoja vieglā formā. Kopš tēva saslimšanas Harijs un Viljams atkal atjaunojuši saziņu un pa tālruni regulāri sazvanās aizvien, pārrunājot jaunākos notikumus abu dzīvēs.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12