Slavenības
2020. gada 4. jūnijs, 07:49

Toms Krūzs plāno celt no koronavīrusa brīvu ciematu, lai varētu turpināt filmēt jauno “Neiespējamo misiju"

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Toms Krūzs pamesta lidlauka teritorijā Oksfordšīrā (Anglijā) plāno izbūvēt no koronavīrusa brīvu ciematiņu, lai tur mierīgi un bez pandēmijas draudiem varētu turpināt darbu pie franšīzes “Neiespējamā misija” septītās filmas.

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!

gallery icon
87

Zinātāji teic, ka 57 gadus vecais aktieris un producents Toms Krūzs darbu pie šī ciemata būvniecības jau esot uzsācis. Viņš un pārejās pirmā lieluma zvaigznes filmēšanas laikā dzīvošot VIP “Winnebago” treileros. Viņiem šeit būšot kā sava maza pasaulīte, kas ir šķirta no lielās pasaules, kurā aizvien plosās pandēmija. Dzīvojot šādā nošķirtā vidē aktieris cer pasargāt sevi un pārējo komandu no koronavīrusa, un tajā pašā laikā sniedz iespēju turpināt darbu.

foto: Paramount/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Franšīzes "Neiespējamā misija" filmās Toms Krūzs pats veic kaskadieru trikus.

Sākotnēji “Neiespējamās misijas” septītās filmas pirmizrādi no 2021. gada jūlija pārcēla uz 2021. gada novembri, un no koronavīrusa pandēmijas skartās Venēcijas komanda pārcēlās turpināt darbu Lielbritānijā, līdz darbs pie filmas apstājies pilnībā un uz nenoteiktu laiku.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon
26

Zinātājs britu izdevumam “The Sun” norādījis: “Filma jau tā ir ļoti aizkavējusies un nav nekādu pazīmju, ka tuvākajā laikā kaut kas varētu atgriezties normālā stāvoklī, tāpēc šis ir veids, kā mēģināt ātri un droši atsākt darbu pie projekta.”

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

gallery icon
34

“Šobrīd arīdzan ir grūti rezervēt viesnīcu numurus, jo lielākā daļa viesnīcu ir slēgtas līdz nenoteiktam laikam. Tāpēc vajadzēja rīkoties šādi vai aizkavēt visu uz vēl ilgāku laiku. Tagad dažas no pasaulē lielākajām kino zvaigznēm dzīvos kopā tādā kā supersmalkā kempingā un sadarbosies ar pārējo komandu.”

Toms Krūzs Britu kino balvu ceremonijā Londonā

„Viņš ar seju iekritis bišu stropā vai arī veicis plastisko operāciju!” – pie šāda slēdziena nonākuši Holivudas superzvaigznes Toma Krūza ...

gallery icon
12

“Tas ir dārgi, taču Toms vienmēr ķeras pie grandiozām lietām un dara tās labāk nekā citi. Pie šīs filmas vēl ir ellišķīgi daudz darba. “Neiespējamās misijas” filmas vienmēr ir lieli kases grāvēji, un studija atbalsta darba atsākšanu.”

Režisora pirmais asistents Tomijs Gormlijs šo otrdien sarunā ar  BBC Radio 4 norādījis, ka studija “Paramount” cer atsākt darbu pie Toma Krūza filmas šā gada septembrī. Filmēšana paredzēta līdz nākamā gada aprīlim/maijam.

Toms Krūzs pārdod greznu īpašumu Anglijā

Holivudas aktieris Toms Krūzs nolēmis vairs nepaturēt savu grezno savrupnamu Rietumsaseksas grāfistē Anglijā. Viņš to pārdod par 7.4 miljoniem ASV ...

gallery icon
16