foto: action press/ Vida Press
Bez darba esošais princis Harijs izpārdod savas personīgās mantas
Princis Harijs.
Slavenības
2020. gada 22. maijs, 15:50

Bez darba esošais princis Harijs izpārdod savas personīgās mantas

Jauns.lv

Prinča Harija fanus šokējusi vēsts par to, ka karalienes Elizabetes II mazdēls sācis iztirgot savas personīgas mantas.

Prinča Harija un Meganas Mārklas dzīvesvieta Beverlihilsā

gallery icon
15

Turklāt princis to dara ne tāpēc, lai atbrīvotos no nevajadzīgām lietām, bet lai spētu segt tēriņus. Paziņa, kurš esot personīgi pazīstams ar princi, izdevumam “New Idea” apliecinājis, ka Harijs jau pārdevis trīs savus medību ieročus, katrs no tiem novērtēts 60 000 ASV dolāru apmērā. Tādējādi viņam izdevies ģimenes bankas kontu papildināt par solīdu summu – 180 000 ASV dolāru.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Megana ar gadu veco dēlu Ārčiju viņa pirmajā dzimšanas dienā.

Kā apgalvo paziņa, ieročus Harijs pārdošanai nav izvēlējies nejauši. Pirmkārt, tie maksā pietiekami solīdu summu, otrkārt, atbrīvojoties no tiem, princis “nošāvis divus zaķus ar vienu šāvienu”. Viņš ne tikai papildinājis ģimenes budžetu, bet arī iepriecinājis dzīvesbiedri, kura, kā zināms, ir kategoriska medību pretiniece. Bet Meganas dēļ, kā Harijs ne reizi vien to apliecinājis, viņš ir gatavs uz visu.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Runājot par darījuma finansiālo pusi, tad jāatzīst, ka Meganai un Harijam šobrīd ir ļoti nepieciešami naudas līdzekļi. Viņiem ir krietni daudz izdevumu. Jaunajai ģimenei ir jāmaksā par māju, ko viņi sev izīrējuši Kalifornijā, kā arī jāturpina maksāt īre par Frogmoras kotedžu – savu īpašumu Vindzorā, no kura, aizbraucot no Lielbritānijas, pāris nav atteicies.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Turklāt, aizejot no britu karaliskās ģimenes, Harijs un Megana apsolīja atmaksāt 2,4 miljonus sterliņu mārciņu, kas bija iztērēti par rekonstrukcijas un labiekārtošanas darbiem Vindzoras savrupnamā. Zināms, ka pāris jau sācis apmaksāt šo parādu. Kas attiecas uz diviem miljoniem dolāru, ko no saviem privātajiem līdzekļiem ik gadus apsolījis izmaksāt Harija tēvs princis Čārlzs, - ar tiem jaunajai ģimenei tik tikko pietiks, lai segtu diennakts apsardzes izdevumus…

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Paziņa zina teikt, ka pāris, kurš tik ļoti centās aizbraukt no Lielbritānijas - tālāk no karaļnama -, jau sākot šaubīties, vai nav samaksājuši pārāk lielu cenu par savu brīvību. Jā, tagad viņi var dzīvot, kā vēlas, taču finansiālā situācija sākot darīt nopietnas raizes abiem laulātajiem draugiem.

Princis Harijs iestiprinās

gallery icon
25

Galvenokārt tāpēc, ka visi viņu plāni, kā iemantot materiālo neatkarību, pagaidām cietuši neveiksmi. Sākotnējais plāns pelnīt ar zīmolu “Sussex Royal” cieta fiasko, jo karaliene aizliedza pārim izmantot šo vārdu sava pašlabuma nolūkos. Savukārt koronavīrusa pandēmijas dēļ Megana nespēja atsākt aktrises gaitas Holivudā. Piedevām Harijs tā arī vēl nav atradis sev darbu…

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5