foto: Fotokolāža no "Facebook" un izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Deputāts Juris Jurašs liek noprast par viņa jaunajām attiecībām ar deju partneri Ilzi
Ilze un Juris.
Slavenības
2020. gada 15. maijs, 05:54

Deputāts Juris Jurašs liek noprast par viņa jaunajām attiecībām ar deju partneri Ilzi

Žurnāls "Kas Jauns"

Saeimas deputāts Juris Jurašs, lai gan pēc amatpersonas deklarācijā norādītajiem datiem joprojām ir precējies ar sievu Allu, vairs neslēpj romantiskās attiecības ar Ilzi Tupuriņu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pavasara saviļņoti, Juris un Ilze abi sociālās saziņas tīklā "Facebook" ar dažu dienu starpību ievietojuši vienu un to pašu foto. „Pavasaris!” bildi savā politiķa profilā bija parakstījis Jurašs, ar tēmturiem liekot noprast, ka tā uzņemta Burtniekos.

Bet pēc divām dienām Tupuriņa šo pašu foto izvēlējusies kā savu "Facebook" titulbildi.

Pēc nupat publiskotās amatpersonas deklarācijas, Jurašam Burtnieku pagastā pieder vairāki zemes gabali. Pēc tās pašas deklarācijas spriežot, politiķis gan joprojām ir precējies ar Allu Jurašu. Taču laulībā jau ilgāku laiku valdot krīze, bet Jurašs „sadejojies” ar partneri no deju kolektīva "Agrā rūsa" – Ilzi Tupuriņu. Sociālajos tīklos gan ar attiecībām abi vēl nedižojas, un šī pavasara jūsmā ievietotā ziedoša ķiršu koka foto ir pirmā romantiskā bilde, kas ir vienāda Ilzes un Jura profilos. Protams, kopīgas bildes viņiem kā dejotājiem no viena kolektīva ir.


Citas interesantas ziņas lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!