Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50
Slavenības
2020. gada 23. aprīlis, 06:26

Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova dalās intīmos noslēpumos - par seksu trijatā un mīļāko pozu

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova ķērusies pie jauna interneta raidījuma - "Квартира 69" jeb "Dzīvoklis 69" - vadīšanas. Un tur ne tikai "paplašina ierastās robežas tam, ko saprot ar interviju", bet arī pati nāk klajā ar itin intīmām atklāsmēm.

"Sapratu, ka esmu beigusi kaifot no tā, ka kāpju uz skatuves - jau 15 gadu daru vienu un to pašu," ideju pievērsties interneta raidījuma vadīšanai pamato Sedokova, kas saka - savos šovos nolēmusi ar viesiem būt pa īstam atklāta.

Raidījumam «Квартира 69», kas redzams 37 gadus vecās ukraiņu popzvaigznes Annas Sedokovas kontā interneta vietnē "YouTube", iznākušas divas sērijas. Otrajā no tām pie Annas paviesojies viņas tautietis - videoblogeris un reperis Kyivstoner.

Un tur nu abi izrunājušies pēc sirds patikas - gan par Kyivstoner attiecībām, gan Annas pašas intīmajiem noslēpumiem. Viņa, piemēram, atklāja, ka savā gultā bez partnera mīlas rotaļās iesaistījusi vēl kādu sievieti. "Man ir bijis šausmīgs sekss trijatā, ja godīgi," saka Anna, kas šim eksperimentam piekritusi ne aiz ziņkāres, bet "lielas mīlas dēļ". Vārdus dziedātāja gan neatklāj, bet atzīst - tas esot noticis ne reizi vien. "Zvēru, ka man nekad nav bijis tāda seksa, kad ir divi puiši un viena meitene. Man liekas, tā nav pareizi, tās ir kaut kādas blēņas. Domāju, skaisti ir tad, kad kopā ir trīs sievietes. Un tā man bija "VIA Gra" laikos."

Šo pieredzi gan Sedokova nevērtē kā kaut ko lielisku. "Seksa trijatā problēma ir tā, ka tu kā sieviete nevari paspēt gan tur, gan tur. Bet es taču esmu teicamniece! Tāpēc gan tur labi jāatstrādā, gan tur," saka seksīgā popzvaigzne.

Kā zināms, Sedokova bija ukraiņu meiteņu popgrupas "VIA Gra" tā sauktajā "zelta sastāvā" - ar Veru Brežņevu un Nadeždu Granovsku. 2004. gadā Sedokova grupu pameta, apprecējās ar baltkrievu futbola zvaigzni Valentīnu Beļkeviču un pēcāk sāka solo karjeru.

Nu jau kādu laiku Sedokova ir kopā ar 27 gadus veco latviešu basketbola spīdekli Jāni Timmu. Un, šķiet, seksuāliem eksperimentiem gultā metusi mieru. "Seksā man patīk tradicionālā poza," tā savā raidījumā tagad pārliecinoši saka dziedātāja.