Slavenības
2020. gada 22. aprīlis, 11:11

Brūss Villiss pašizolācijā nav kopā ar sievu, bet ar Demiju Mūru

Jauns.lv

Pandēmijas laikā pašizolāciju ievēro arī Holivudas zvaigzne Brūss Villiss - taču viņš, kā izrādās, nav mājās kopā ar sievu Emmu Hemingu, bet bijušo laulāto draudzeni Demiju Mūru.

"Ir tiešām jautri, ka mājās, kurās mēs uzaugām, tagad kopā ar mums ir abi vecāki," saka Skauta Villisa - viena no Brūsa un Demijas trim meitām.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon
60

Villiss un Mūra apprecējās 1987. gadā, Demijai piedzima meitas Rumera, Skauta un Talula, bet 2000. gadā laulība tika šķirta. Un nu jau vairāk nekā desmit gadu Holivudas zvaigznes Villisa sieva ir modele un aktrise Emma Heminga.

Taču pandēmijas laikā Villiss, izrādās, dzīvo pie Demijas Mūras. Tur vēl uzturas pāra trīs meitas, kā arī Talulas un Skautas mīļotie puiši. Bet Villisa sieva Emma ir savās Losandželosas mājās, kur rūpējas par viņas un Brūsa meitām Meibelu (8) un Evelīnu (5).

View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Kā tagad atklāj Skauta, bija plānots, ka Emma un viņas meitas arī ieradīšoties pašizolēties Mūras īpašumā Aidaho štatā, bet tas nav noticis. Jo mazā Evelīna, parkā spēlējoties, ņēmusi un ietriekusi sev kājā šļirci, un Emmai nācies palikt Losandželosā gaidīt analīžu rezultātus.

Brūss Villiss ar sievu Emmu Hemingu

gallery icon
25