foto: Ekrānuzņēmums no The Lott.
Jaunais tēvs pandēmijas dēļ zaudē darbu, bet drīz vien laimē nodrošinājumu visai dzīvei
2020. gada 14. aprīlis, 13:05

Jaunais tēvs pandēmijas dēļ zaudē darbu, bet drīz vien laimē nodrošinājumu visai dzīvei

Jauns.lv

Austrālijā jaunais tēvs, kurš Covid-19 pandēmijas dēļ zaudēja darbu, loterijā laimējis 3,1 miljonu dolāru. Darba zaudēšana vīrieti iedzinusi pamatīgā stresā, jo jārūpējas par jaundzimušo bērnu un sievu.

Taču svētdien jaunās ģimenes dzīve izmainījās uz visiem laikiem, kad austrālietis tiešsaistes loterijā laimēja iespaidīgu naudas summu, vēsta "7news.com".

Laimests paredz, ka ģimene katru mēnesi saņems 20 tūkstošus dolāru turpmākos 20 gadus. "Tas ir neticami. Es pārbaudīju savu profilu vairākas reizes, lai pārliecinātos, ka tas ir pa īstam. Mēs ar sievu nespējām aizmigt. Visu nakti skatījāmies televīziju un runājām par to, ko iesāksim.

Tā ir lieliska sajūta. Mēs esam jauna ģimene un mums ir bērns. Laimests nodrošinās mūs visu atlikušo dzīvi. Es nesen zaudēju darbu Covid-19 dēļ un šis ir kā pilnīgs atvieglojums.

Pēdējā laikā biju ļoti satraucies, bet tagad esmu laimīgs. Laimests dod absolūtu finansiālo brīvību. Iespējas ir nebeidzamas ar šādu balvu. Lieliska sajūta. Es nevarētu būt laimīgāks.

Sieva vēlas visu – jaunu mašīnu, jaunu māju un, protams, iepirkties," sajūtās par laimestu padalījies vīrietis.